حضور ویلموتس در تیم ملی خیانت بزرگی بود

عزت‌اللهی:

هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان در گفت‌وگویی تفصیلی به آنچه در این مدت تجربه کرده، پرداخت و درباره دلیل حضورش در فوتبال دانمارک صحبت کرد.

حضور ویلموتس در تیم ملی خیانت بزرگی بود

هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان در گفت‌وگویی تفصیلی به آنچه در این مدت تجربه کرده، پرداخت و درباره دلیل حضورش در فوتبال دانمارک صحبت کرد.
سعید عزت‌اللهی، هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان که این فصل راهی دانمارک شد و به تیم وِیل بولدکلوب پیوست، تا به اینجای فصل عملکرد خوبی از خود نشان داده است. عزت‌اللهی که فصلی سخت را در یوپن بلژیک پشت سر گذاشت، پس از پنج سال عضویت در روستوف و حضور قرضی در تیم‌هایی چون آنژی ماخاچ کالا و آمکار روسیه، ردینگ انگلیس و یوپن بلژیک بالاخره به صورت قطعی از این باشگاه جدا شد و فوتبال دانمارک را برای شروعی جدید انتخاب
کرد.
عزت‌اللهی شروع خوبی هم در تیم وِیل بولدکلوب داشته و با گلزنی در بازی هفته قبل، جزو بهترین لژیونرهای هفته آسیا نیز انتخاب شد. گفت‌وگوی سعید عزت‌اللهی با تسنیم را در ادامه
می‌خوانید:
 شروع خوبی در لیگ دانمارک داشتی و به نظر می‌رسد کم‌کم به شرایط آرمانی گذشته باز می‌گردی. خودت کمی بیشتر درباره شرایطت صحبت می‌کنی؟
خدا را شکر، وضعیتم اکنون خوب است و رفته رفته بهتر هم می‌شود. در شروع فصل، کارم را به خوبی آغاز کردم و امیدوارم بتوانم این روند را ادامه بدهم.
 پس از پنج سال جدایی از روستوف و تجربه بازی در انگلیس و بلژیک، این سوال مطرح می‌شود که چرا سعید عزت‌اللهی فوتبال دانمارک را انتخاب کرد. حتی صحبت از پیشنهادهای قطری بود، اما در نهایت در فوتبال اروپا ماندنی شدی. دلیل انتخابت رو بیشتر توضیح می‌دهی؟
خب این سوالی است که خیلی‌ها از من پرسیدند، اما در مقابل من یک سوال دارم‌ و اینکه چرا انتخاب لیگ دانمارک تا این اندازه سوال برانگیز شده؟ آیا کسی تا به حال یک بازی کامل از لیگ دانمارک را دیده بود و می‌دانست این لیگ چه کیفیتی دارد؟ من که الان در این لیگ هستم، می‌بینم که چه فشاری وجود دارد و شاید کسی که نتایج را دنبال می‌کند، نتواند باور کند که کوپنهاگ که تیم قدیمی دانمارک است، در پنج هفته ابتدایی نتوانسته نتایج خوبی کسب کند. دلیل آن هم فشار بالای این لیگ و سطح بالای رقابت است که همه تیم‌ها نزدیک به هم هستند و رقابت را بسیار دشوار می‌کند. بیشتر تیم‌های دانمارکی با ترکیبی جوان بازی می‌کنند که این بازیکنان بمب انگیزه هستند و باعث تلاش بیشتر همه بازیکنان  می‌شود.
 تجربه حضورت در ردینگ انگلیس هم با وجود کوتاه بودن، خوب بود و به بازیکن محبوبی هم بین تماشاگران و باشگاه تبدیل شده بودی و شاید خیلی‌ها تصور می‌کردند در فوتبال انگلیس ماندگار شوی، این هدف را نداشتی؟
صد درصد هر بازیکنی که کاری انجام می‌دهد، هدفی را دنبال می‌کند. اگر هدف نباشد نمی‌توان موفق شد. در انگلیس همه چیز خوب بود و در شروع کارم، همه می‌گفتند با ادامه این روند فصل آینده می‌توانم حتی به لیگ برتر انگلیس بروم، اما یک مصدومیت بد موقع، باعث شد شرایط تغییر کند و فصل را هم از دست دادم.
 به تیم ملی هم برسیم. در اردوی قبل غایب بودی که شاید غیبت تو کمی سوال ایجاد کرد، چرا که هم تجربه کار با اسکوچیچ در ملوان را داشتی و هم او سال قبل برای صحبت با تو به بلژیک آمده بود، علت دعوت نشدنت مسائل بهداشتی و پروتکل‌های کشور دانمارک برای ورود و خروج بود یا به نظرت دور بودن از شرایط مسابقه پس از تعطیلی لیگ بلژیک باعث شد در این اردو غایب باشی؟
فکر می‌کنم مسائل کرونا هم تاثیر گذار بود، چون باشگاه به بیشتر ملی‌پوشان هم تاکید کرده بود در این اردو حاضر نباشند و تا حد امکان هم ملی‌پوشان در تمرینات باقی ماندند، اما خودم فکر می‌کنم، دلیلش چند ماهی بود که بازی نکرده بودم و برای همین کادرفنی نفرات دیگری را به اردو فراخواند. اسکوچیچ یک مربی حرفه‌ای است و من هم امیدوارم بتوانم با یک عملکرد خوب، در آینده به اردوی تیم ملی دعوت شوم.
 اردوی بعدی تیم ملی در همین آبان‌ماه است و صحبت از انجام دو بازی دوستانه؛ بعد از آن تیم ملی باید آماده بازی‌های انتخابی جام جهانی شود که البته هنوز تاریخ آن مشخص نیست.‌ وضعیت را چطور می‌بینی؟
خب می‌دانیم که کارمان خیلی سخت است و نمی‌توانیم خودمان را گول بزنیم. باید این واقعیت را در نظر بگیریم که کار تیم ملی آسان نیست، اما خوبی ماجرا اینجاست که برای صعود به مرحله بعدی همه چیز دست خودمان است و می‌توانیم با چهار پیروزی صعود کنیم.‌ شاید کسی فکرش را نمی‌کرد که تیمی پس از سال‌ها قرار گرفتن در رتبه نخست آسیا که دور قبلی هم به راحتی از نظر امتیازی و با کار سخت بازیکنان و کادرفنی به جام جهانی صعود کرده بود، اینگونه دچار مشکل شود. ما باید سخت کار کنیم و در اردوهای تدارکاتی نقاط ضعف‌مان را برطرف کنیم، چون فرصت دیگری نداریم. خوشبختانه فدراسیون فوتبال هم برای هماهنگی بازی‌های دوستانه خوب ظاهر شده و امیدوارم بتوانیم در بازی‌های دوستانه نقاط ضعف‌مان را برطرف کنیم و دیگر جای اشتباه نداریم. هیج جای عذر و بهانه‌ای هم نیست و در دور بعدی هم باید دو سه برابر تلاش کنیم و سختی بکشیم تا به جام جهانی برسیم، چون آینده فوتبال ایران به حضور در جام جهانی بستگی دارد.
 البته در این دوره هم قرعه سختی نصیب تیم ایران شد و با عراق و بحرینی روبه‌رو شدیم که همیشه تیم ملی را اذیت کرده‌اند.
من فکر می‌کنم عراق و بحرین، خودشان هم هنوز باورشان نشده که تیم ما را برده‌اند، چون ما به خودمان و حاشیه‌هایی که اطراف تیم بود باختیم. سرمربی قبلی تیم ملی کسی بود که برای تیم دلش نمی‌سوخت و تمرکز و انرژی لازم را نداشت، فقط و فقط به فکر مسائل مادی و مالی خودش بود و حالا ضربه‌اش را فوتبال ما می‌خورد و استرس آن برای ما و هواداران است. حضور ویلموتس در تیم ملی خیانت بزرگی بود و حالا امیدوارم با اسکوچیچ به موفقیت برسیم.
قطعاً مسائلی بوده که همه اینگونه صحبت می‌کنند. چرا کسی درباره کادر قبلی اینگونه صحبت نکرد و بازیکن یا مربی خاصی، درباره کی‌روش اینگونه نگفت؟ فرهنگ ما به گونه‌ای است که رفتارهایی شبیه به رفتار ویلموتس را بر نمی‌تابد و بازیکنان ما در نداری هم سعی می‌کنند بهترین عملکرد را داشته باشند، اما ویلموتس قبل از بازی با عراق و در حساس‌ترین زمان ممکن تیم را بدون یک جلسه تمرینی به اردو برد. انگار که بازی انتخابی جام جهانی، بازی جام رمضان یا دورهمی دوستانه بود! او با رفتارش تیم ملی یک کشور را به بازی گرفت و به یک ملت توهین کرد. وقتی شخصیتی مثل وحید هاشمیان با چنین جایگاهی و رزومه‌ای اینگونه صحبت کرده، مشخص می‌کند رفتار ویلموتس چگونه بوده است.
 شاید فدراسیون هم در این مسئله سوء مدیریت کرد و زمانی که ویلموتس فسخ قرارداد کرده بود، باید با این مربی قطع همکاری می‌کرد و برای بازی با عراق یکی مثل هاشمیان را سرمربی موقت می‌گذاشت تا تیم ملی آسیب نبیند، فدراسیون هم در این جریان تقصیر داشت.
فدراسیون با توجه به سابقه همکاری با دیگر مربیان، فکر نمی‌کرد ویلموتس چنین برخوردی داشته باشد. ویلموتس هم وقتی به ایران آمد، چشم بسته نبود و می‌دانست برای پرداخت دستمزد شرایط سختی در ایران وجود دارد، اما با وجود آگاهی از این مسئله، با رفتارش به همه بی احترامی کرد و امیدوارم این داستان هم برای ما و هم برای مدیریت فوتبال ایران، تجربه شده باشد.