اوسمار با سه دستیار خارجی به تهران آمد

۲ غایب تکراری استقلال مقابل آلومینیوم؛

اوسمار ویه‌را سرمربی برزیلی پرسپولیس صبح دیروز ( سه شنبه ) زادگاه خود را به مقصد تهران ترک کرد تا بامداد امروز چهارشنبه همراه با سه دستیار خارجی خود وارد تهران شده و به طور رسمی به عنوان سرمربی معرفی شود.

 اوسمار ویه‌را سرمربی برزیلی پرسپولیس صبح دیروز ( سه شنبه )  زادگاه خود را به مقصد تهران ترک کرد تا بامداد امروز چهارشنبه همراه با سه دستیار خارجی خود وارد تهران شده و به طور رسمی به عنوان سرمربی معرفی شود.
کادر فنی جدید پرسپولیس  صبح امروز چهارشنبه طبق برنامه پرواز وارد تهران شد تا اوسمار از همین امروز کار خود را با باشگاه آغاز کند .
اوسمار تصمیم دارد صبح پنجشنبه راهی تبریز شده تا بازی با تراکتور در هفته نهم لیگ برتر را از نزدیک تماشا کند. پرسپولیس قرار است در این دیدار با هدایت کریم باقری به مصاف شاگردان دراگان اسکوچیچ برود و پس از این بازی، تمرینات پرسپولیس زیر نظر کادر فنی جدید پیگیری می‌شود.
دیدار تیم‌های تراکتور و پرسپولیس ساعت ۱۸ روز پنجشنبه در هفته نهم لیگ برتر برگزار می‌شود.