به قهرمان نیم فصل جام نمی‌دهند

محمد کشاورز سرمربی گیتی ‌پسند:

محمد کشاورز سرمربی گیتی ‌پسند پس از قهرمانی گیتی پسند در نیم فصل گفت: ما جزو تیم‌هایی بودیم که به موقع کار را شروع کردیم. از کلیت کار راضی بودم؛ هرچند که در اولین دیدار شکست خوردیم.

محمد کشاورز سرمربی گیتی ‌پسند پس از قهرمانی گیتی پسند در نیم فصل گفت: ما جزو تیم‌هایی بودیم که به موقع کار را شروع کردیم. از کلیت کار راضی بودم؛ هرچند که در اولین دیدار شکست خوردیم.
وی افزود: پس از شکست هفته اول، به مرور بهتر شدیم و نیم فصل خوبی را بگذرانیم. به هر حال باخت هم جزئی از فوتبال است. همان روز در رختکن به بازیکنان گفتم تیم بسیار خوبی داریم و مطمئن بودم که به لیگ برمی‌گردیم. بازیکنان‌مان تلاش کردند و با انگیزه‌ای که داشتیم توانستیم پیروز شویم.
سرمربی گیتی‌پسند درباره اینکه چگونه بازیکنانش توانسته‌اند انگیزه خود را حفظ کنند عنوان کرد: همیشه به بازیکنانم گفته‌ام که هر فصل شرایط خود را دارد و سال گذشته به امسال بی‌ارتباط است. سخت است که انگیزه بازیکنان را حفظ کنیم. انگیزه القا کردنی است. نباید در باد گذشته خوابید و باید به فکر کسب موفقیت جدید بود.
کشاورز درباره حضور بازیکنان گیتی‌پسند در صدر جدول آقای گلی توضیح داد: در حال حاضر چند بازیکن ما مدعی آقای گلی هستند که دلیلش گروهی بازی کردن ما است. این مساله یعنی تنوع گلزن داریم و شما می‌بینید که فلنک‌های ما آقای گل هستند. گیتی پسند  از دیرباز خط حمله خوبی داشته‌ است.
وی در پایان درباره شانس قهرمانی شاگردانش اظهار کرد: زود است تا از حالا برای انتهای فصل قوی بدهیم. شما می‌دانید که به تیم قهرمان نیم فصل جامی نمی‌دهند. نیم فصل دوم سخت‌تری داریم اما با این بچه‌ها از هر سختی عبور می‌کنیم.