چگونه با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنیم؟

نوع تغذیه می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در جلوگیری از سکته مغزی داشته باشد.

نوع تغذیه می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در جلوگیری از سکته مغزی داشته باشد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، پزشک قلب و عروق و داخلی، دانشیار دانشگاه فدرال قازان و کاشاپوف، در مصاحبه با یک نشریه روسی گفت که تغذیه صحیح نقش مهمی در جلوگیری از سکته و حفظ سلامت عروق دارد. به گفته او، باید به ورود کافی این شش ماده مغذی به
رژیم غذایی توجه کرد: اُمگا-۳، ویتامین‌های گروه B، منیزیم، ویتامین D و ویتامین‌های C و E.
او توضیح داد:«اُمگا-۳ دیواره‌های عروق را تقویت می‌کند، سطح تری‌گلیسیرید را کاهش می‌دهد و خواص ضدالتهابی دارد. ویتامین‌های گروه B به‌ویژه در کاهش سطح هوموسیستئین، آمینواسیدی که خطر افزایش آن بیماری‌های قلبی-عروقی و ترومبوز را بالا می‌برد، اهمیت دارند. منیزیم به حفظ تونوس عروق و تنظیم فشار خون کمک می‌کند. کمبود ویتامین D با افزایش خطر رویداد‌های قلبی-عروقی مرتبط است. آنتی‌اکسیدان‌ها (ویتامین‌های C و E) نیز از سلول‌ها در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کنند.»
منبع:gazeta.ru