سهم ناچیز صنعت سنگ در مصرف آب

دبیر انجمن سنگ ایران عنوان کرد:

به گفته دبیر انجمن سنگ ایران، صنعت سنگ جزو صنایع کم مصرف در حوزه استفاده از آب محسوب می‌شود و در مقایسه با دیگر صنایع می‌توان گفت که سهم بسیار ناچیزی در مصرف آب دارد.

به گفته دبیر انجمن سنگ ایران، صنعت سنگ جزو صنایع کم مصرف در حوزه استفاده از آب محسوب می‌شود و در مقایسه با دیگر صنایع می‌توان گفت که سهم بسیار ناچیزی در مصرف آب دارد.
زیبا یزدانی - دبیر انجمن سنگ ایران - در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با میزان مصرف آب توسط واحدهای تولید سنگ گفت: با وجود اینکه در بخش معادن سنگ و واحدهای فراوری سنگ مصرف آب وجود دارد، اما خوشبختانه صنعت سنگ در گروه
صنایع آب بر قرار ندارد و می‌توان گفت که صنعت آب‌بری نیست.  
وی افزود:در معادن برای استفاده از سیم برش‌ها از آب استفاده می‌شود؛ اما مصرف آن بسیار پایین است و از آنجایی که صنعت کم مصرفی در حوزه آب است، اندازه گیری و محاسبه دقیقی در این رابطه انجام نشده است، با این حال اخیرا در معادن سنگ گرانیت نطنز مطالعات زیست محیطی صورت گرفته که بر اساس آن مجموعا در ۱۱ معدن سنگ این منطقه با حجم تولید سالانه ۶۰۰ هزار تن، مصرف آب این معادن تنها معادن ۰.۲ درصد از روان آب‌های زمستانی آن منطقه بوده که در مقایسه با دیگر صنایع باید گفت سهم بسیار ناچیزی است.  
دبیر انجمن سنگ ایران در پایان گفت:در واحدهای سنگ بری نیز آب مصرف می‌شود و برای فرایندهای برش سنگ، نیاز به آب وجود دارد که در برخی مقاطع نیز سعی می‌شود فرایند بازیافت آب از گل سنگ و بازگرداندن بخشی از آب برای مصرف دوباره مورد استفاده قرار بگیرد. به طوریکه گل را از آب اولیه جدا کرده و از آب آن برای مصرف دوباره در فرایند برش سنگ استفاده می‌شود.