سهم ۶۵ درصدی بخش عمرانی در بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری قدس

شهردار قدس خبر داد:

شهردار قدس با اشاره به تحقق ۱۰۷ درصدی درآمدهای بودجه سال ۱۴۰۳ این شهرداری، از اختصاص ۶۵ درصد از بودجه سال گذشته به بخش عمرانی خبر داد.

شهرستان قدس-مژگان علیقارداشی
شهردار قدس با اشاره به تحقق ۱۰۷ درصدی درآمدهای بودجه سال ۱۴۰۳ این شهرداری، از اختصاص ۶۵ درصد از بودجه سال گذشته به بخش عمرانی خبر داد.
سعید شهلی گفت:خوشبختانه در سال گذشته نه‌تنها شاهد عقب‌ماندگی درآمدها نسبت به درآمد پیش‌بینی شده در بودجه نبودیم، بلکه با تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده در پایان سال حتی بیش از بودجه مصوب ۲۷۰۰۰ میلیارد ریالی و به میزان ۱۰۷ درصد تحقق یافت و تمامی هزینه‌های جاری و عمرانی شهرداری مطابق با بودجه مصوب تخصیص یافت.
مهندس شهلی ایجاد درآمد‌های پایدار، کاهش هزینه‌ها در حوزه‌هایی همچون انتقال پسماند و حوزه فضای سبز، جلوگیری از هدررفت و صرفه‌جویی هزینه در برخی امور، اخذ عوارض و.‌‌..از مواردی بود که به کمک آنها توانستیم بودجه را در سال ۱۴۰۳ محقق کنیم و درآمد حاصله را صرف عمران و آبادانی شهر در اقداماتی از قبیل احداث پروژه‌های بزرگ عمرانی، ساماندهی گسترده معابر، بهسازی و تجهیز بوستان‌ها، حفظ و نگهداری فضای سبز و اقدامات متعدد دیگر کنیم.