آمریکا، اروپا را از میز مذاکرات صلح اوکراین حذف کرد

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که ایالات متحده آمریکا مایل نیست کشورهای اروپایی در مذاکرات صلح اوکراین حضور داشته باشند.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که ایالات متحده آمریکا مایل نیست کشورهای اروپایی در مذاکرات صلح اوکراین حضور داشته باشند.
به گزارش فارس، یک دیپلمات غربی به سی‌ان‌ان گفته که آمریکا قصد ندارد اجازه دهد مقامات اروپایی در گفت‌وگوهای مربوط به حل‌وفصل جنگ اوکراین حضور داشته باشند؛ مسئله‌ای که نگرانی جدی در پایتخت‌های اروپایی ایجاد کرده است.
به‌گفته این دیپلمات، کشورهای اروپایی نگران‌اند که واشنگتن آن‌ها را به «میز مذاکرات» راه ندهد؛ درحالی‌که بروکسل و سایر پایتخت‌های اروپایی به‌دنبال ایجاد تغییراتی در طرح پیشنهادی آمریکا برای پایان دادن به جنگ هستند.
یک مقام اتحادیه اروپا به سی‌ان‌ان گفت که اختلافات مشخصی میان اروپا و واشنگتن درباره چند بند کلیدی وجود دارد؛ از جمله مسئله احتمال امتیازدهی ارضی اوکراین، چشم‌انداز عضویت کی‌یف در ناتو و محدودیت‌های پیشنهادی آمریکا برای ساختار و اندازه ارتش اوکراین.
اروپایی‌ها باور دارند که باید در روند تصمیم‌سازی حضور مستقیم داشته باشند؛ زیرا جنگ اوکراین بیش از هر کس، امنیت و ثبات خود اروپا را تهدید می‌کند. اما به‌رغم این اصرار، به‌نظر می‌رسد واشنگتن فعلاً تمایلی ندارد درِ میز مذاکرات را به‌روی آن‌ها باز کند.
مقامات آمریکایی در ژنو در حال مذاکره با مقامات اوکراینی برای توافق بر سر طرح پیشنهادی 28 بندی دونالد ترامپ هستند. طرحی که سروصدای زیادی به راه انداخته است.