نبیه بری: مذاکره زیر آتش غیر قابل قبول است

رئیس پارلمان لبنان در دیدار با یک هیات بین‌المللی تاکید کرد که مذاکره با رژیم صهیونیستی زیر آتش غیر قابل قبول است.

رئیس پارلمان لبنان در دیدار با یک هیات بین‌المللی تاکید کرد که مذاکره با رژیم صهیونیستی زیر آتش غیر قابل قبول است.
به گزارش ایسنا، «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان در دیدار با سفرا و نمایندگان کشورهای عضو شورای امنیت گفت: ثبات در جنوب لبنان مستلزم پایبندی اسرائیل به قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت و توافق آتش بس و توقف اقدامات تجاوزکارانه و عقب نشینی به پشت مرزهای بین المللی است.
طبق گزارش النشره، وی تاکید کرد: مذاکره زیر آتش غیر قابل قبول است. ادامه تجاوزات توسط اسرائیل منجر به از سرگیری جنگ می‌شود.
همچنین «ژوزف عون» رئیس جمهور لبنان در دیدار با اعضای شورای امنیت گفت: لبنان گزینه مذاکرات با اسرائیل را در پیش گرفت تا از خشونت مجدد ممانعت به عمل آورد. لبنان معتقد است جنگ‌ها به هیچ نتایج مثبتی منجر نمی‌شود و تنها مذاکره می‌تواند فضایی را برای ثبات و امنیت ایجاد کند.