لزوم مراقبت‌های بهداشتی شالیکاران برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

عضو کمیته علمی کرونا ویروس کشور از شالیکاران خواست برای نشاء و بکارگیری کارگران در جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا و تب شالیزار به موازین و مراقبت‌های بهداشتی توجه کنند.

لزوم مراقبت‌های بهداشتی شالیکاران برای پیشگیری از ابتلا به کرونا


عضو کمیته علمی کرونا ویروس کشور از شالیکاران خواست برای نشاء و بکارگیری کارگران در جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا و تب شالیزار به موازین و مراقبت‌های بهداشتی توجه کنند.
مصطفی جوانیان با اشاره به شروع فصل شالیزاری و کشاورزی اظهار داشت: کشاورزان برای نشا و بکارگیری کارگران در جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماری کرونا و تب شالیزار به موارد بهداشتی توجه کنند و تا جایی که ممکن است از تجمع و کنار هم قرار گرفتن کارگران و کشاورزان خود داری و فاصله ۱.۵ متری رعایت شود.
وی افزود: همچنین کشاورزان و شالیکاران از ماسک استفاده کرده و ترجیحاً از کارگران بومی و محلی استفاده کنند و هنگام صرف غذا به صورت جداگانه غذا بخورند و در کنار یکدیگر قرار  نگیرند.
جوانیان یادآور شد:کشاورزان در موقع کار از دستکش و چکمه استفاده کنند زیرا زخمی بودن دست یا پا میتواند زمینه ابتلاء به تب شالیزار شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل عنوان کرد: آب چاه یا آب زمین شالیزاری به هیچ عنوان برای شرب، شستن دست و پا و یا وضو گرفتن استفاده نشود و حتماً از آب تصفیه شده استفاده شود.
هزار هکتار از مزارع مازندران هر سال به زیر کشت شالیزار می‌رود.