شرکت ملی گاز برای شرایط اضطراری آماده است
رئیس ایمنی، بهداشت و محیط زیست (اچاسئی) شرکت ملی گاز ایران از برگزاری رزمایش «تابآوری شبکه سراسری گاز در شرایط اضطراری» به دلایل مسائل پدافندی و احتمال فرضی توقف اضطراری تولید در
پارس جنوبی خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، غلامرضا بهمننیا، در نشستی که با حضور حسن منتظرتربتی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اعضای کمیته بحران و شرایط اضطراری این شرکت و اعضای پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، گفت: در این رزمایش بهصورت فرضی مقدار تولید سایت یک پارس جنوبی از دست رفت و این رزمایش در واقع، آمادگی مجموعه مدیریت تولید، انتقال و توزیع شرکت ملی گاز ایران در این شرایط اضطراری را ارزیابی کرد.
وی ادامه داد: این رزمایش با هدف سنجش آمادگی شرکت ملی گاز ایران در بخش مدیریت دیسپچینگ گاز برای پایداری شبکه در شرایطی که مقدار قابل توجهی از گاز تولیدی کشور در فصل سرد به دلایل پدافندی قطع شود، همچنین شناسایی نقاط ضعف یا نقاط قابل بهبود، ارزیابی و ارتقای سطح آمادگی شرکت و برنامهریزیهای لازم برای شرایط سختتر و چالشهای بیشتر، انجام شد.
رئیس اچاسئی شرکت ملی گاز تصریح کرد: با برگزاری این رزومایش با فرض قطع گاز سایت یک پارس جنوبی، وضع پایداری شبکه را با توجه به اقدامهای ابتکاری و عملیاتی فوری بررسی کردیم که خوشبختانه با حضور کمیتههای مختلف پارس جنوبی در سطح یک، منطقه ویژه اقتصادی در سطح دو و شرکت ملی گاز ایران در سطح سه، ادامه یافت و همه از آمادگی کامل و قابل توجه شرکت ملی گاز ایران در عبور از بحران شرایط اضطراری پیشآمده مطمئن شدیم.
بهمننیا اظهار کرد: با برگزاری این رزمایش همچنین از چابکی شرکت ملی گاز ایران در برخورد با این موضوع و تغییر آرایش تولید، مصرف و کنترل مصارف و تولید، طوری که در انجام فعالیتهای حیاتی و حساس کشور، هیچگونه وقفهای ایجاد نشود نیز اطمینان کسب کردیم.