در استان

۰

رئیس سازمان چای کشور:
آغاز برداشت برگ سبز چای از هفته اول اردیبهشت در باغات شمال

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به آغاز برداشت برگ سبز چای از هفته اول اردیبهشت ماه امسال در باغات شمال، گفت: تاکنون ۳۰ کارخانه برای خرید برگ ها اعلام آمادگی کرده اند.
به گزارش مهر، حبیب جهانساز در جمع خبرنگاران به فعالیت۱۸۰ کارخانه چای در استان‌های شمالی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۳۰ کارخانه برای خرید برگ سبز چای اعلام آمادگی کرده اند.وی با بیان اینکه این کارخانه‌های در استان‌های گیلان و مازندران با سازمان چای قرار داد خرید برگ سبز چای را امضا کرده اند، گفت: این اقدام تا زمان برداشت برگ سبز چای در چین بهاره ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان چای کشور با اشاره به برداشت بهاره برگ سبز چای از باغات چای شمال کشور از هفته اول اردیبهشت ماه در صورت مساعد بودن شرایط جوی آغاز می‌شود، گفت: پیش بینی شده در این مرحله ۱۳۰ هزار تن برگ سبز چای از باغات گیلان و مازندران برداشت شود.
وی در ادامه به تعیین قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری نیز اشاره و بیان کرد: در مقایسه با سال گذشته قیمت خرید تضمینی هر کیلو گرم برگ سبز چای درجه یک و دو به ترتیب ۲۷.۷ و ۵۰ درصد افزایش یافته است.
جهانساز ادامه داد: نرخ خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک امسال ۴ هزار و ۶۰۰ تومان و درجه دو، ۳ هزار و ۳۰۰ تومان اعلام شده است.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا از چایکاران خواست تا دستورالعمل‌های بهداشتی را در زمان چین برگ رعایت کنند.
لازم به ذکر است، بیش از ۵۰ هزار خانوار چایکار گیلان و مازندران امسال از ۲۵ هزار هکتار باغ برگ سبز چای برداشت می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:
جهش ۲۲ نفره مبتلایان به «کرونا» در هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: شمار مبتلایان به کرونا در هرمزگان با ۲۲ نفر افزایش به ۳۶۱ نفر رسید.
به گزارش فارس، حسین فرشیدی اظهار کرد: 1859 نفر از شروع خطر اپیدمی به‌عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شده‌اند که از این تعداد 1569 نفر ترخیص شده اند و 180 نفر همچنان بستری هستند که 134 نفر ایزوله و 24 نفر در ICU هستند و 22 نفر در بخش‌های عادی بستری هستند.
وی افزود: تاکنون از ۲۴۰۰ نفر در استان تست کرونا انجام شده است که  ۳۶۱نفر مثبت بوده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشت: طی ۲۴ ساعت اخیر، ۲۲ مورد مثبت جدید داشته‌ایم که شمار کل مبتلایان را به ۳۶۱ نفر رساند. از این تعداد ۳۰۷ نفر  ترخیص شده‌اند ولی ۳۵ نفر از آنها همچنان بستری هستند.
دکتر فرشیدی عنوان داشت: ۲۲ مورد جدید شناسایی شده در استان شامل ۸نفر در بندرعباس، ۷نفر در میناب، ۱نفر در رودان، ۱نفر در قشم، ۱نفر در کیش و ۴نفر در حاجی‌آباد است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
احتمال آغاز به فعالیت تمامی صنوف از اواخر اردیبهشت ماه

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز از احتمال آغاز به فعالیت تمامی اصناف و مشاغل از اواخر اردیبهشت ماه خبر داد.
عباسعلی درستی در گفت‌وگوی تلویزیونی با بیان این مطلب اظهار کرد: هنوز ابلاغ ابلاغیه خاصی در مورد چگونگی فعالیت اصناف مختلف در کشور صادر نشده است و سایر اصناف نیز به شرط رعایت پروتکل‌های بهداشتی احتمالا از اردیبهشت ماه مجاز به فعالیت باشند و شرایط بیماری هم در این خصوص تاثیرگذار است.
وی، بیان کرد: فعلا بیماری تحت کنترل بوده، اما در صورت تغییر شرایط بیماری، ممکن است تصمیمات دیگری گرفته شود، فعلا شرایط مجاز نشان می‌دهد که ممکن است تمامی صنوف تا پایان ماه آتی مجاز به فعالیت باشند.
وی، افزود: با شروع طرح فاصله گذاری هوشمند از روز شنبه در سراسر کشور برخی صنوف به شرط رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز به فعالیت هستند.
به گزارش ایسنا، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه مشاغل پر خطر تا پایان فروردین ماه حق فعالیت ندارند، گفت: در صورت تخلف از فعالیت این مشاغل جلوگیری می‌شود.
وی با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی با سازمان های متولی در این زمینه، گفت‌: استانداری، فرمانداری‌ها و اماکن، اتاق اصناف، نیروی انتظامی، دادگستری، تعزیرات و بسیج مستضعفان و سپاه پاسداران، مرکز بهداشت استان را در اجرای این طرح، همراهی می‌کنند.
وی افزود: برخی صنوف که پرخطر هستند، تا پایان فروردین ماه مجاز به فعالیت نیستند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و ضرورت‌ها در تمامی استان‌ها و همچنین استان ما مقرر شده است که فقط بخش تولید  و کارگاه‌های تولیدی که کارگر دارند نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعال شوند.
وی خاطرنشان کرد: برخی مشاغل مانند غذاهای بیرون بر با شرط اطمینان از رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت محدود حق فعالیت خواهند داشت.
وی، افزود: بقیه صنوف که شامل اکثر آنها می‌شود تا پایان هفته فرصت دارند تا با مراجعه به سامانه تعیین شده، کد بهداشتی را برای ادامه فعالیت دریافت کنند.
درستی، گفت: صاحبان این مشاغل با دریافت کد، متعهد به رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌شوند، کارشناسان بهداشتی نیز هم با نظارت و هم از طریق اتحادیه‌ها این پروتکل‌ها را به اصناف و صاحبان مشاغل ابلاغ کرده‌اند.
وی با اشاره به فعالیت حدود ۱۲۰ هزار واحد صنفی درآذربایجان شرقی، گفت: برای بازرسی و ارزیابی این مراکز از بسیجیان سپاه نیز کمک گرفته‌ایم و طی روزهای آتی از تمامی این واحدها بازدید خواهیم کرد و آموزش، هشدار و اخطاریه‌های لازم نیز در  این خصوص داده خواهد شد.
وی، گفت: گشت مشترک مرکز بهداشت استان، نیروی انتظامی، اتاق اصناف و اماکن در مورد وضعیت ادامه فعالیت یا پلمب واحد صنفی تصمیم‌گیری کرده و واحد صنفی هر یک از صاحبان مشاغل و اصنافی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند، پلمب می‌شود.