اشتغال ۴۵۰ نفری و صادرات ۲ میلیون دلاری

مشارکت بنیاد برکت با یک واحد تولید شمش روی رقم زد؛

با مساعدت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و با آغاز به‌کار مجدد یک واحد تولید شمش روی، برای ۴۵۰ نفر اشتغال‌آفرینی شده است.

اشتغال ۴۵۰ نفری و صادرات ۲ میلیون دلاری

با مساعدت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و با آغاز به‌کار مجدد یک واحد تولید شمش روی، برای 450 نفر اشتغال‌آفرینی شده است.
به گزارش آفرينش به نقل از روابط عمومي بنياد بركت، معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت ضمن بیان این مطلب افزود: مشارکت اقتصادی و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت در یک کارخانه تولید شمش روی در شهرستان آشتیان استان مرکزی، علاوه بر صادرات 2 میلیون دلاری محصولات، باعث ایجاد اشتغال برای 450 نفر شده است.
هادی جوهری تاکید کرد: حجم کل سرمایه‌گذاری برای احیا و آغاز به فعالیت مجدد کارخانه ذوب روی ایجرود در شهر صنعتی آشتیان بالغ بر 150 میلیارد ریال است.
وی ادامه داد: این کارخانه تولید شمش روی حدود یک دهه به علت مشکلات مالی و کمبود نقدینگی تعطیل بود، اما با سرمایه‌گذاری بنیاد برکت و بازگشت به چرخه تولید، اشتغال‌زایی 450 نفری و ارزآوری 2 میلیون دلاری را به دنبال داشته است.
جوهری با اشاره به قدمت
 30 ساله این واحد صنعتی گفت:با ورود بنیاد برکت به این کارخانه ورشکسته ساختمان‌ها، دستگاه‌ها و تجهیزات قدیمی بازسازی و نوسازی شدند و تولید از سر گرفته شد. هم اکنون این کارخانه با ظرفیت 80 درصدی و تولید روزانه 4 تن شمش روی در 
حال فعالیت است که پیش‌بینی می‌شود با اجرای طرح‌های توسعه‌ای، میزان تولید به 6 تن در روز برسد.
به گفته معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت، کارخانه مشارکتی این بنیاد تاکنون
 2 میلیون دلار شمش روی به کشورهای ترکیه، افغانستان و عراق صادر کرده است.
وی تصریح کرد:بنیاد برکت از سال 95 اقدام به ورود و مشارکت با کارخانه ذوب روی ایجرود کرده و در حال حاضر، تولیدات و محصولات این کارخانه، چرخ 400 صنعت وابسته را هم می‌چرخاند.
جوهری درباره کارکردهای محصولات واحد صنعتی مشارکتی بنیاد برکت نیز توضیح داد: محصولات این کارخانه در وزارتخانه‌های نیرو و نفت و در صنایعی مانند دفاعی، داروسازی و رنگ‌سازی کاربرد 
دارد.
معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت خاطرنشان کرد: شرکت مشارکتی بنیاد یکی از 100 کارخانه تولید محصول ارزشمند شمش روی در ایران به‌شمار می‌رود که بعد از تعطیلی 10 ساله دوباره به چرخه تولید بازگشته است.
وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در چهار مدل تسهیلات‌محور، مشارکت‌محور، کارگاهی و پشتیبانی کسب و کار اقدام به توانمندسازی، احیا و افزایش تولید بنگاه‌های متوسط صنعتی می‌کند.