واریز سود ۷۰ شرکت دیگر از طریق سامانه «سجام» تا پایان سال

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: مطابق مستندات و قراردادهای منعقد شده با شرکت سپرده گذاری مرکزی، ۷۰ شرکت دیگر نیز تا پایان سال از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) سود خود را پرداخت خواهند کرد.

 


رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: مطابق مستندات و قراردادهای منعقد شده با شرکت سپرده گذاری مرکزی، ۷۰ شرکت دیگر نیز تا پایان سال از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) سود خود را پرداخت خواهند کرد.
به گزارش  ایرنا  «مجید عشقی» رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه هدف از برنامه‌های این‌چنینی آن است که چالش‌ها و مشکلات بازار شنیده و با همفکری طرفین تصمیماتی در خصوص روند ثبات در بازار سهام اتخاد شود،  اظهار داشت: بازار سرمایه به سبب آنکه عمق مالی بازار سهام به بیش از هفت‌هزار میلیارد تومان رسیده نیازمند حمایت مالی از سوی دولت نیست، اکنون خواسته اصلی ما از دولت ایجاد ثبات اقتصادی به منظور پیش‌بینی پذیر شدن سود شرکت‌ها است.
وی بیان‌داشت: پس از تصویب بودجه ۱۴۰۱ به‌طور حتم اقداماتی را انجام خواهیم داد تا اعداد و ارقام مندرج در لوایح بودجه که روی شرکت‌های تولیدی اثر می‌گذارند تا حد امکان به یک انسجام و ثباتی برسند، به طوری که هر ساله شاهد تغییر بسیاری در آنها نباشیم.
عشقی درخصوص واریز سود شرکت ها از طریق سامانه سجام، گفت: تاکنون بحث پرداخت سود شرکت‌ها از طریق سامانه سجام با مشکلات زیادی از نظر زیرساختی مواجه بود اما با پیگیری‌های انجام شده این مسئله رفع شد، به‌طوری که تاکنون نیز ۲۳۰ شرکت سود خود را از طریق این سامانه پرداخت کردند.
رییس سازمان بورس اظهار داشت: مطابق مستندات و قراردادهای بسته شده با شرکت سپرده گذاری مرکزی، ۷۰ شرکت دیگر نیز تا پایان سال از طریق این سامانه سود خود را پرداخت خواهند کرد.
وی تاکید کرد: بحث واریزی معوقات نیز نیاز به زیرساخت‌های رجیستری در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی دارد که اکنون این مساله فراهم نشده‌ است، اما ما همه سعی خود را برای اجرای این موضوع نیز انجام خواهیم داد.
وی خاطرنشان‌کرد: بحث‌های نظارتی بسیار جای کار دارد، به خصوص در چند سال اخیر که سازمان در گیر حواشی شده است اما بنده سعی دارم با همکاری فعالان و کارشناسان بازار این مسائل را سامان دهم.
عشقی در خصوص عرضه‌های اولیه نیز گفت: اکنون بحث عرضه اولیه یکی از مسائل اصلی ما است، زیرا برخی معتقدند که عرضه اولیه باید باشد اما عده دیگر می‌گویند نه چنین امری اکنون سبب خروج نقدینگی می شود، این مسائل در حالی مطرح می شود که در شرایط فعلی شرکتی‌هایی هستند که حتی حاضرند زیر قیمت عرضه اولیه خود را انجام دهند، ما برای سامان دادن به چنین مسائلی به‌شدت نیازمند هم فکری با فعالان بازار هستیم.