خاصیت جادویی آب گیلاس در کاهش قند خون

طبق تحقیقی که نشریه اکسپرس ارائه کرده است مصرف آب گیلاس اثرات مثبتی برای کاهش قند خون دارد.

 

 


طبق تحقیقی که نشریه اکسپرس ارائه کرده است مصرف آب گیلاس اثرات مثبتی برای کاهش قند خون دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، نشریه اکسپرس تحقیقی را منتشر کرده است که نوشیدن آب گیلاس می‌تواند سطح قند خون را کاهش دهد.
طبق این تحقیق گیلاس حاوی مقدار زیادی رنگدانه - آنتوسیانین است که دارای خواص محرکی است که باعث ترشح انسولین می‌شود و  پس از شش هفته نوشیدن آب گیلاس، فرد کاهش قابل توجهی در وزن خود را تجربه می‌کند. علاوه بر این، آن‌ها دارای فشار خون و سطح قند عالی (HbA۱c) هستند. این متخصصین یکی از خواص آب گیلاس را کاهش کلسترول برشمرد.
پزشکان توضیح دادند که برای افرادی که دیابت دارند مصرف میوه ها، سبزیجات و برخی از غذا‌های نشاسته‌ای توصیه می‌شود.