تدریس ۶ رشته به زبان انگلیسی در پردیس ارس

رئیس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران:

رئیس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران از تدریس ۶ رشته در این واحد دانشگاهی به زبان انگلیسی خبر داد و گفت:چهار رشته با گرایش‏های متفاوت مدیریت، یک رشته حقوق و یک رشته محیط زیست با گرایش آب و فاضلاب است که اگر بتوانیم سال آینده رشته های دیگر اضافه می‌شود

تدریس ۶ رشته به زبان انگلیسی در پردیس ارس

 


 


رئیس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران از تدریس ۶ رشته در این واحد دانشگاهی به زبان انگلیسی خبر داد و گفت:چهار رشته با گرایش‏های متفاوت مدیریت، یک رشته حقوق و یک رشته
محیط زیست با گرایش آب و فاضلاب است که اگر بتوانیم سال آینده رشته های دیگر اضافه می‌شود.
به گزارش آفرينش به نقل از روابط عمومي، زهرا امام جمعه در نشست خبری با تشریح
 برنامه های پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران در سال تحصیلی آینده افزود: در سه سال گذشته که درگیر شیوع ویروس کرونا بودیم این واحد دانشگاهی به سمت آموزش مجازی رفت که البته آموزش مجازی باعث شد اتفاقاتی در نوع آموزش ها و جذب بیشتر دانشجو اتفاق بیفتد.
وی یادآور شد: با توجه به آموزش مجازی که لازم نبود دانشجو در دانشگاه حضور داشته باشد پذیرش دانشجو از کشورهای دیگر برای دانشگاه بین المللی ارس راحت‏تر شد و آنها بیشتر تمایل به ثبت نام در این واحد دانشگاهی پیدا کردند.
رئیس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران ادامه داد: بر همین اساس توانستیم داوطلبانی از کشورهای امارات، عمان، گرجستان و آلمان جذب کنیم بنابراین با آموزش مجازی دانشجویان بیشتری از کشورهای مختلف جذب کردیم.
امام جمعه با بیان این که در دوره جدید مجوز آموزش به زبان انگلیسی را از مراکز ذیربط دریافت کرده ایم، گفت: قرار است علاوه بر آموزش دانشجویان به زبان فارسی، به زبان انگلیسی هم تدریس کنیم که این کار باعث افزایش بیشتر دانشجویان خارجی می‏شود.
وی با تشریح روند جذب دانشجویان خارجی در این واحد دانشگاهی یادآور شد: دانشجو باید حضوری یا غیر حضوری ۶ ماه زبان فارسی یاد بگیرد و
بعد از گذراندن امتحان بسندگی زبان فارسی میتواند وارد کلاس درس شود که طی کردن این مدت باعث
 می شود دانشجو ۶ ماه زمان را از دست دهد.
رئیس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: اشکال دیگر این است که برخی دانشجویان بعد از گذراندن دوره ۶ ماهه به حد لازم فارسی یاد نمی‏گیرند که بتوانند از کلاس‏های زبان فارسی به خوبی استفاده کنند، این خود موجب کاهش دانشجوی خارجی می‏شود.
امام جمعه گفت: در شورای گسترش وزارت علوم این استدلال و تقاضا را مطرح کردیم که حداقل واحدهای دانشگاهی پردیس بین المللی که در مناطق آزاد مستقر هستند مجوز تدریس به زبان انگلیسی را هم اخذ کنند که این مجوز داده شد تا بتوانیم از
سال تحصیلی آینده آموزش به زبان انگلیسی اجرا شود در واقع رشته های مورد نظر هم به زبان فارسی و هم به زبان انگلیسی تدریس می شود.
  یشتر دانشجویان جذب شده در این پردیس عراقی و افغانستانی هستند
وی با بیان این که بیشتر دانشجویان جذب شده در این پردیس عراقی و افغانستانی هستند، افزود:تلاش داریم با طراحی سایت آموزش به زبان‏های ترکی استانبولی، آذربایجانی و روسی از کشورهای همسایه شمال دانشجو جذب کنیم.
امام جمعه درباره مبلغ شهریه این پردیس هم اظهار داشت:مبلغ شهریه دانشجویان ایرانی و خارجی در واحدهای پردیس توسط هیات امنا مشخص می‎شود و شهریه سال تحصیلی آینده هم نسبت به سال گذشته تفاوتی نکرده است ، حتی به هیات امنای پردیس ارس پیشنهاد کردیم شهریه دانشجویان خارجی به دلیل افزایش قیمت ارز کاهش یابد.
رئیس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران برگزاری کلاس های این واحد دانشگاهی در ترم های آینده را آموزش تلفیقی عنوان کرد و گفت: آموزش
به صورت حضوری و غیر حضوری امکانپذیر است چرا که دانشجویانی هستند که امکان حضور نداشته باشند که البته دانشجویان داخلی ها هم میتوانند از آموزش تلفیقی استفاده کنند.
امام‌جمعه درخصوص ارتباطات بین المللی برای جذب دانشجو و همکاری های مشترک آموزشی با کشورهای همسایه در دولت فعلی نسبت به گذشته خاطرنشان کرد:با حضور سید محمد مرندی معاون بین الملل دانشگاه تهران ارتباط خوبی با وزارت امور خارجه و سفرای کشورهای همسایه داریم که در این راستا هفته قبل در دیدار با سفیر آذربایجان در ایران قول داده شد بخشی از بورسیه را از طریق دستگاه دیپلماسی به ما اختصاص دهند.
  سال گذشته ۱۴۴ نفر دانشجوی دکتری داشتیم
رئیس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران درمورد جذب دانشجو در دوره کرونا هم گفت: در ۲ سال گذشته و در دوران برگزاری کلاس‎های غیرحضوری و مجازی جذب دانشجو بیشتر از
سال های گذشته بود و به عنوان مثال سال گذشته
 ۱۴۴ نفر دانشجوی دکتری داشتیم و بیش از سه هزار نفر داوطلب نیز وجود داشت و این در حالی است که در گذشته هیچ‏وقت به هزار نفر داوطلب نرسیده بودیم.