نیاز دانشگاه‌ها به بیش از ۸۵ هزار ظرفیت خوابگاه متاهلی

رئیس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد؛

رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر اینکه صرفا حدود ۱۶۰۰ ظرفیت برای خوابگاه‌های متاهلین در کشور داریم، گفت: این در حالی است که نیاز برآورد شده برای تاسیس این خوابگاه‌ها ۸۷ هزار نفر است.

 




رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر اینکه صرفا حدود  ۱۶۰۰ ظرفیت برای خوابگاه‌های متاهلین در کشور داریم، گفت: این در حالی است که نیاز برآورد شده برای تاسیس این خوابگاه‌ها ۸۷ هزار نفر است.
دکتر هاشم داداش پور در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به برنامه وزارت علوم برای بازسازی و به سازی خوابگاه های دانشجویی در تعطیلات تابستان اشاره کرد و افزود: خوشبختانه در دوره شیوع کرونا ویروس بخش مهمی از خوابگاه‌های ما بازسازی و بهسازی شده و هنوز هم این عملیات ادامه دارد.اما با توجه به بازگشایی آموزش حضوری دانشگاه‌ها از فروردین ماه ۱۴۰۱، ممکن است با یک سری مشکلات در حوزه خوابگاه‌ها همچنان دست به گریبان باشیم.
وی در ادامه تصریح کرد: ما ۲۰۲ هزار نفر ظرفیت خوابگاهی در کل کشور داریم که به دلیل کافی نبودن این ظرفیت بخشی از دانشجویان ما در خوابگاه های استیجاری یا خودگردان اسکان داده می شدند، اما در دوره شیوع کرونا، این خوابگاه‌ها تغییر کاربردی دادند و با شروع آموزش حضوری بخشی از دانشگاه‌های کشور ، با چالش مواجه شدند و نتوانستند به صورت کامل دانشجویان را در این مراکز اسکان دهند.
معاون وزیر علوم تاکید کرد: یکی از محورهای سیاست های ما این است که خوابگاه‌های دانشجویی را به اندازه‌ای که نیاز است گسترش دهیم و دوم اینکه با توجه به سیاست جمعیتی کشور خوابگاه‌های متاهلی تاسیس کنیم.
رئیس سازمان امور دانشجویان خاطر نشان کرد:حدود ۸۷ هزار دانشجو در کشور متقاضی اسکان در خوابگاه های متاهلی هستند، این در حالی است که فقط حدود ۱۶۰۰ ظرفیت برای این دانشجویان وجود دارد.
وی یادآور شد:تقریبا در ۸ سال دولت قبل به دلایلی اعم از عدم باور دولت به توسعه خوابگاه‌های دانشجویی و غیره، دانشگاه‌ها وارد مرحله ساخت خوابگاه های جدید دانشجویی نشدند؛ اما در حال حاضر دانشگاه‌های مختلف در حال خوابگاه سازی هستند تا به اندازه نیاز دانشجویان ظرفیت‌های خوابگاهی را در حوزه مجردی و متاهلی افزایش دهند.