روزانه ۱۲۰ تن گوشت قرمز در آذربایجان شرقی تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی:

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: روزانه ۱۲۰ تن انواع گوشت قرمز در این استان تولید و وارد بازار مصرف می‌شود.

روزانه ۱۲۰ تن گوشت قرمز در آذربایجان شرقی تولید می‌شود

 


 


تبریز-توفیقی
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: روزانه ۱۲۰ تن انواع گوشت قرمز در این استان تولید و وارد بازار مصرف می‌شود.
صمد زمانزاد قویدل، افزود: در این استان سالانه حدود ۳۷ هزار تن گوشت دام سبک و سنگین تولید می شود .
وی با اشاره به وضعیت مناسب میزان تولید گوشت قرمز در این استان، اظهار داشت: هیچ مشکلی در زمینه تولید گوشت قرمز در استان وجود ندارد و با ابلاغ تسهیلات سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی، میزان تولید این محصول در روزهای آینده افزایش می‎یابد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این بازید گفت: نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی در این کشتارگاه با حضور کارشناسان بطور دقیق و مستمر انجام می شود.
حجت الاسلام مجید نجفی، با اشاره به اهمیت نظارت شرعی برای تامین غذای حلال، پاک و بهداشتی برای مردم، افزود: در این کشتارگاه احکام و مقررات کشتار دام به طور کامل رعایت
 می‎شود.
وی اظهار داشت: نظارت ها در این کشتارگاه باعث می‎شود تا امکان تولید گوشت مطلوب و بهداشتی فراهم شده و مردم با اطمینان کامل از محصولات کشتارگاه استفاده کنند.