هدف‌گذاری تولید سالانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی:

سرپرست وزارت جهادکشاورزی گفت: افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ به میزان ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن در کشور به منظور توسعه بازارهای صادراتی هدفگذاری شده است.

سرپرست وزارت جهادکشاورزی گفت: افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ به میزان ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن در کشور به منظور توسعه بازارهای صادراتی هدفگذاری شده است.
به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، سیدمحمد آقامیری در نشست قرارگاه امنیت غذایی که با حضور مسئولان و مدیران بخش کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت:با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات صورت گرفته خوشبختانه در تأمین گوشت مرغ مورد نیاز داخلی به خودکفایی رسیده‌ایم و برای توسعه بازارهای صادراتی با افزایش یک میلیون تنی ظرفیت تولید، به دنبال تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ هستیم.
وی با اشاره به تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن مرغ در کشور بیان کرد: برای مدیریت بازار داخلی و همچنین توسعه و ثبات بازار صادرات از محل مازاد مصرف داخلی، نیازمند ایجاد ظرفیت جدید در تولید مرغ هستیم،
بدین منظور برنامه افزایش تولید برای سال پیش رو هدف‌گذاری شده است.
آقامیری افزود: ارتقای تولید گوشت مرغ به ۳.۵ میلیون تن، صادرات پایدار را برای تولید کننده ایجاد می‌کند و نقش پررنگی در دستیابی به امنیت غذایی پایدار در کشور ایفا خواهد کرد.