این نوع پیاز خواص بسیار زیادی دارد!

پیاز بخش اصلی تقریباً هر دستور غذا است. طعم بزرگ آنها نقطه شروع غذاهایی مانند سوپ، کاسرول یا سس است.اما کدام بهتر است؟پیاز خام یا پخته؟پیاز قرمز یا زرد یا سفید؟

پیاز بخش اصلی تقریباً هر دستور غذا است. طعم بزرگ آنها نقطه شروع غذاهایی مانند سوپ، کاسرول یا سس است.اما کدام بهتر است؟پیاز خام یا پخته؟پیاز قرمز یا زرد یا سفید؟
به گزارش بهداشت نیوز اما فراتر از مشخصات طعم، پیاز دارای حقایق تغذیه ای چشمگیر است. آنها سرشار از ویتامین C، منبع خوبی از فیبر غذایی و اسید فولیک هستند و حاوی کلسیم، آهن و مقداری پروتئین هستند. پیاز همچنین سرشار از کوئرستین است، یک ترکیب آنتی اکسیدانی که ممکن است خطر بیماری قلبی ، سرطان و سایر بیماری های مرتبط با افزایش سن را کاهش دهد.
چه پیاز قرمز، سفید یا زرد را دوست داشته باشید، ارزش افزودن به لیست مواد غذایی هفتگی خود را دارند.
 فواید خوردن پیاز برای سلامتی
قابل توجه ترین ترکیب موجود در پیاز، کوئرستین است، نوعی آنتی اکسیدان که به مبارزه با آسیب های التهابی در بدن کمک می کند. از آنجایی که پیاز یکی از فراوان ترین منابع کورستین است، به دلیل نقش بالقوه آن در مبارزه با بیماری قلبی، سرطان و زوال شناختی مورد مطالعه قرار گرفته است .
کوئرستین برای مبارزه با التهاب شناخته شده است، و بنابراین برای نقش بالقوه آن در درمان بیماری قلبی مورد مطالعه قرار گرفته است. نشان داده شده است که مکمل کوئرستین نشانگرهای فشار خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کاهش می دهد و مطالعه ای در مجله تغذیه بریتانیا به این نتیجه رسید که مکمل کورستین از عصاره پوست پیاز باعث کاهش فشار خون در بیماران مبتلا به فشار خون بالا می شود.
علاوه بر این، خوردن پیاز بیشتر با کاهش انواع خاصی از سرطان مرتبط است. یک مطالعه نشان داد که مصرف منظم سبزیجات آلیوم، از جمله سیر، پیاز، تره فرنگی، پیازچه و پیازچه، با بروز کمتر سرطان روده بزرگ همزمان است. مطالعه مورد شاهدی دوم ارتباط بین مصرف سیر و کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه را نشان داد.
علاوه بر این، پیاز حاوی فلاونوئیدهایی است که به عنوان ترکیبات گیاهی شناخته می شوند و برای سلامتی مفید هستند. یک مطالعه در سال 2020 در مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان داد که رژیم غذایی غنی از فلاونوئیدها ممکن است خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و سایر انواع زوال عقل را کاهش دهد .
پیاز همچنین منبع عالی ویتامین C است که بیشتر به دلیل نقشش در سلامت سیستم ایمنی شناخته شده است . اما در بهبود زخم و تولید کلاژن نیز نقش دارد که پوست و مفاصل را سالم نگه می دارد. به علاوه، پیاز حاوی فیبر پری بیوتیک است که میکروب های سالم روده را تغذیه می کند و به سلامت کلی گوارش کمک می کند.
 تفاوت پیاز سفید، قرمز و زرد چیست؟
پیازهای سفید و زرد از نظر مواد مغذی عملاً یکسان هستند، اما پیاز قرمز حاوی آنتوسیانین است که به آنها رنگ غنی می دهد. آنتوسیانین ها نوعی آنتی اکسیدان هستند که با کاهش خطر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان مرتبط هستند.