رونق تولید اسباب‌ بازی در کشور

بر اساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت هم اکنون انواع اسباب بازی در مدل‌ها و طرح‌های مختلف با عمق ۹۰ درصدی ساخت داخل در کشور تولید می‌شود.

بر اساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت هم اکنون انواع اسباب بازی در مدل‌ها و طرح‌های مختلف با عمق ۹۰ درصدی ساخت داخل در کشور تولید می‌شود.
به گزارش خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیما؛ وفا سراج مهدی زاده تولید کننده اسباب بازی که پیش از این فعالیتش را با تولید انوع اسباب بازی‌های فکری، علمی، آموزشی و خلاقانه آغاز کرد حالا
خط تولید ماشین کنترلی را راه اندازی کرده و با گروهی از جوانان دهه شصتی با ساخت بدنه و پیاده سازی صفحات الکترونیکی محصول نهایی را به بازار عرضه می‌کند.
این تولید کننده جوان ایرانی؛ تامین نیاز‌های داخلی و ظرفیت‌های بالای صادراتی در صنعت اسباب بازی‌های الکترونیکی را از مهمترین دلایل ورود به این صنعت عنوان می‌کند.
 به گفته آیدین مهدی زاده دبیر شورای نظارت بر اسباب بازی؛ کیفیت تولیدات بیشتر شرکت‌های تولیدکننده اسباب بازی در کشور به نحوی است که می‌توانیم ادعا کنیم در حد صادراتی و قابل رقابت در بازار‌های جهانی است.
 براساس این گزارش؛ محصول این خط تولیدی در میان اسباب بازی‌های خارجی نظر کودکان را جلب کرده است.
 محمدرضا زارع برزشی مدیر کل دفتر صنایع خلاق و ورزشی وزارت صمت می‌گوید: در گذشته ۱۰۰ درصد ماشین‌های کنترلی وارداتی بود، اما حالا یک شرکت ایرانی با شمارگان بالا این ماشین‌ها را تولید می‌کند.
 روند تولید چهارساله این محصول این تولید کننده را به یکی از برترین‌های روز ملی صنعت و معدن ایران تبدیل کرد.
 براساس این گزارش؛ سالانه ۲۰۰ هزار دستگاه ماشین کنترلی در این کارخانه تولید می‌شود و به گفته وفا مهدی زاده بخش عمده‌ای از تولیدات ماشین‌های کنترلی به کشور‌های حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.
 غلامرضا دیزجی عضو انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی می‌گوید: تراز صادرات به واردات مثبت و پس از سال‌ها برعکس شده که نوید خوبی برای تولیدکنندگان است.
 با توجه به بازار پر ظرفیت اسباب بازی در داخل کشور سرمایه گذاری در این صنعت سودده است و حمایت از تولید داخل و همچنین فرهنگ سازی مصرف محصولات ایرانی به رشد تولید و ارتقای کیفیت تولیدات داخلی در سال‌های آتی کمک می‌کند.
محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صمت می‌گوید: تولیدکنندگانی بوده اند که یکسال از افتتاح مجموعه تولیدی شان گذشته و در آغاز کار با سهمیه ۲۰ هزار تنی کار می‌کردند، اما هم اکنون با۱۵۰ هزار تن فعالیت می‌کنند که این نشان از افزایش تولید است و امیدواریم این روند ادامه یابد.
محمدرضا زارع بُرزِشی مدیر کل دفتر صنایع خلاق و ورزشی وزارت صمت می‌گوید: براساس آمار تولید واحد‌های دارای پروانه از وزارت صمت، سال گذشته حدود ۲۳ میلیون عدد اسباب بازی از سوی تولیدکنندگان دارای پروانه به ثبت رسید و هدفگذاری تولید ۳۱ میلیون عدد اسباب بازی در سال ۱۴۰۲ برنامه ریزی شده است.