کاهش بیماری ها با مصرف روزانه سبزی

مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: خطر ابتلا به بیماری ‌های قلبی _ عروقی و سرطان‌ها با مصرف سبزی کاهش می یابد.

کاهش بیماری ها با مصرف روزانه سبزی

مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: خطر ابتلا به بیماری ‌های قلبی _ عروقی و سرطان‌ها با مصرف سبزی کاهش می یابد.
ایوب کرد در گفت وگو با ایسنا، افزود: مصرف روزانه سبزیجات برای‌حفظ سلامتی، پیشگیری و یا کنترل بسیاری از بیماری های واگیر و غیر واگیر ضروری است و در نهایت باعث ارتقاء سطح سلامت جامعه خواهد شد.مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران با بیان‌اینکه سبزیجات دارای انواع ویتامین ها، املاح، فیبر و مقدار کمی کالری می‌باشند افزود: مصرف سبزی باعث ایجاد مقاومت در برابر عفونت ها، ترمیم زخم ها، سلامت چشم و بینایی می شود و به هضم غذا کمک می کند.
کرد از آموزش و ترویج اصول تغذیه سالم در جامعه زنان روستایی و مدارس با ایجاد باغچه های سبزی خبر داد و گفت:  به منظور اهمیت مصرف سبزیجات در وعده های غذایی، در مدارس و منازل باغچه‌های سلامت ایجاد شد.
ایوب کرد ادامه داد: با کمی حوصله، خلاقیت و تهیه  بذر جهت ایجاد باغچه خانگی سبزی، می توان هم از مزایای مصرف سبزیجات بر سلامت جسمانی و همچنین سلامت روح و روان استفاده کرد.