سود پتروشیمی بوعلی‌سینا در ۱۴۰۲ از ۳۰۰ میلیون دلار فراتر می‌رود

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی‌سینا:

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی‌سینا با اشاره به اینکه در نیمه نخست امسال موفق به افزایش ۷۴ درصدی سود شرکت شده‌ایم، گفت: انتظار داریم در پایان سال مالی، سود شرکت از ۳۰۰ میلیون دلار نیز فراتر رود و در ۹ ماه امسال بتوانیم سود پیش‌بینی شده را محقق کنیم.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی‌سینا با اشاره به اینکه در نیمه نخست امسال موفق به افزایش  ۷۴ درصدی سود شرکت شده‌ایم، گفت: انتظار داریم در پایان سال مالی، سود شرکت از ۳۰۰ میلیون دلار نیز فراتر رود و در ۹ ماه امسال بتوانیم سود پیش‌بینی شده را محقق کنیم.
به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی بوعلی‌سینا، همزمان با انتشار گزارش ۶ ماه مالی این شرکت و افزایش ۷۴ درصدی سود این شرکت و آماده‌سازی واحد PX برای تولید پارازایلین، جمعی از مدیران نهادهای مالی و سرمایه‌گذاری بازار سرمایه با حضور در مجتمع، در جریان آخرین دستاوردهای این پتروپالایشگاه بورسی قرار گرفتند.
سیدمحمد احمدزاده، مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی‌سینا در این بازدید خطاب به مدیران نهادهای مالی و سرمایه‌گذاری بازار سرمایه گفت: از ابتدای کار با تشکیل تیمی از کارکنان بوعلی‌سینا اهداف خود را ترسیم و دنبال و یک طرح کسب‌وکار از زنجیره تأمین خوراک تا تولید محصولات و بهینه‌سازی فروش ایجاد کردیم که این مسئله منجر به رشد درآمد ارزی و ریالی شرکت شد.
وی افزود: در نیمه نخست امسال نیز موفق به افزایش ۷۴ درصدی سود شرکت شده‌ایم و ۳۰۰ هزار تن محصول آماده فروش داریم که با توجه به وضع بازار آن را به فروش خواهیم رساند و انتظار داریم در پایان سال مالی، سود شرکت از ۳۰۰ میلیون دلار نیز فراتر رود و در ۹ ماه امسال بتوانیم سود پیش‌بینی‌شده را محقق سازیم.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی‌سینا، راهبرد در نظر گرفتن قیمت‌ مجله برای دریافت خوراک در صورت‌های مالی را با هدف کاهش ریسک برای سرمایه‌گذاران دانست و تصریح کرد: گاهی اوقات اعداد را بنا بر پیش‌بینی تعیین می‌کنیم و ممکن است قیمت خوراک ما از قیمت در نظر گرفته‌شده پایین‌تر باشد و این راهبرد با هدف پایین آوردن ریسک برای سرمایه‌گذاران است و در گزارش ۶ ماهه مالی نیز همین موضوع لحاظ شده است.
احمدزاده ادامه داد: سعی کرده‌ایم در زیرساخت‌های مدیریتی، بازاریابی، تأمین خوراک تا توزیع محصول و... مزیت‌هایی ایجاد کنیم که این مزیت‌ها از جنس چابکی و واکنش سریع به متغیرهای بیرونی است تا در برخورد با فرصت‌های موجود در بازار برای شرکت منجر به کسب سود و درآمد شود.
وی راه‌اندازی واحد شیرین‌سازی و تعریف پروژه‌ها را نیز به همین منظور عنوان و تصریح کرد: با راه‌اندازی واحد شیرین‌سازی موفق به کسب سود چند برابر بیشتر از هزینه احداث واحد شدیم و اکنون در نظر داریم با احداث واحدهای دیگر، خود را از یک شرکت آروماتیکی به شرکت آروماتیکی - پتروپالایشگاهی تبدیل کنیم تا هم در زمینه تولید محصولات آروماتیکی و زایلین‌ها و هم تولید ریفرمیت نقشی تأثیرگذار در بازار داشته باشیم.