اتفاقاتی که بعد از نوشیدن چای سیاه برای قلب، کلسترول و فشار خون می افتد

چای سیاه یک نوشیدنی محبوب است که میلیون‌ها نفر در سراسر جهان از آن لذت می‌برند. در حالی که بیشتر ما چای سیاه را به دلیل طعم آن می‌نوشیم، این نوشیدنی آرامش بخش مملو از آنتی اکسیدان‌های قوی و ترکیبات مفیدی است که می‌تواند سلامت ما را افزایش دهد.

اتفاقاتی که بعد از نوشیدن چای سیاه برای قلب، کلسترول و فشار خون می افتد

چای سیاه یک نوشیدنی محبوب است که میلیون‌ها نفر در سراسر جهان از آن لذت می‌برند. در حالی که بیشتر ما چای سیاه را به دلیل طعم آن می‌نوشیم، این نوشیدنی آرامش بخش مملو از آنتی اکسیدان‌های قوی و ترکیبات مفیدی است که می‌تواند سلامت ما را افزایش دهد.
به گزارش همشهری آنلاین، اگر کنجکاو هستید که چای سیاه چگونه می‌تواند بر زندگی روزمره شما تأثیر مثبت بگذارد، اول از همه باید به سراغ فواید چای سیاه برای قلب بروید.شما با داشتن قلبی سالم می‌تواند زندگی لذتی بخشی داشته باشید و طول عمر خود را افزایش دهید.
 فواید چای سیاه برای قلب
محتوای کافئین موجود در چای به افزایش سطح انرژی کمک می‌کند، خواص آنتی اکسیدانی آن برای سلامت کلی بدن عالی است و تانن‌ها می‌توانند تاثیر مثبتی بر سلامت گوارش شما داشته باشند. اینها فقط اندکی از مزایای چای سیاه هستند؛ اما این نوشیدنی می‌تواند به طور خاص برای مشکلات قلبی یا بهبود سلامت قلب مورد استفاده قرار گیرد.در ادامه به فواید چای سیاه برای قلب اشاره می‌کنیم:
 بهبود عملکرد قلب
نوشیدن یک فنجان چای برای سلامت قلب شما معجزه می‌کند. مزایای چای سیاه برای سلامت قلب تا حد زیادی به دلیل محتوای غنی آن از آنتی اکسیدان‌هایی به نام فلاونوئیدها است. این آنتی اکسیدان‌ها با حمایت از جریان خون سالم، به طور بالقوه خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.
محققان با بررسی اثرات چای سیاه بر آترواسکلروز بررسی کردند که چگونه چای سیاه برای قلب مفید است. آنها دریافتند که نوشیدن چای سیاه می‌تواند به کاهش تجمع آترواسکلروز کمک کند. آترواسکلروز وضعیتی است که در آن رسوبات چربی در شریان‌ها تجمع می‌یابد و منجر به مشکلات قلبی می‌شود.
 کاهش کلسترول‌های بد
کاهش کلسترول بد از فواید چای سیاه برای قلب است. نوشیدن چای سیاه می‌تواند افزودنی مفید برای مدیریت سطح کلسترول باشد. تحقیقات علمی نشان می‌دهند که مصرف منظم چای سیاه ممکن است به کاهش کلسترول تام و کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) که اغلب به عنوان کلسترول «بد» نامیده می‌شود، کمک کند.
در یک مطالعه مشخص شد شرکت کنندگانی که روزانه پنج فنجان چای سیاه مصرف می‌کردند، کاهش قابل توجهی در سطح کلسترول خود داشتند. به طور خاص، کلسترول کل آنها تقریباً 6.5 درصد کاهش یافت و کلسترول بد آنها نیز حدود 11.1 درصد کم شد.
اثرات کاهش کلسترول چای سیاه عمدتاً به دلیل محتوای غنی آن از فلاونوئیدها، به ویژه تافلاوین و تیاروبیگین است. این فلاونوئیدها به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود شناخته می‌شوند و ممکن است به بهبود متابولیسم لیپید کمک کنند. با کاهش جذب کلسترول در روده‌ها و افزایش دفع آن، این فلاونوئیدها می‌توانند در کاهش سطح کلسترول خون موثر باشند.
علاوه بر این، یک مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه نشان داد که شرکت کنندگانی که چای سیاه می‌نوشیدند، بین 6 تا 10 درصد کاهش چربی خون را طی سه هفته گزارش کردند. توجه به این نکته مهم است که فواید چای سیاه زمانی موثرتر هستند که با یک رژیم غذایی متعادل ترکیب شوند.
 کنترل فشار خون
تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف سه تا چهار فنجان چای سیاه در روز می‌تواند منجر به کاهش اندک در سطح فشار خون شود. مطالعات دیگر نتیجه می‌دهند که چای سیاه می‌تواند فشار خون سیستولیک (عدد بالا) را حدود 1.8 میلی متر جیوه و فشار خون دیاستولیک (عدد پایین) را حدود
 1.3 میلی متر جیوه کاهش دهد. اگرچه این اعداد ممکن است کم به نظر برسند، اما می‌توانند تفاوت بزرگی به خصوص در افراد مبتلا به فشار خون بالا ایجاد کنند.
راز کاهش فشار خون در چای سیاه در فلاونوئیدهای موجود در آن نهفته است. این ترکیبات قدرتمند خواص آنتی اکسیدانی دارند و بهبود عملکرد اندوتلیوم (پوشش رگ‌های خونی) کمک می‌کنند. هنگامی که اندوتلیوم به خوبی کار می‌کند، تولید اکسید نیتریک را افزایش می‌دهد. این موضوع می‌تواند در گشاد شدن رگ‌های خونی موثر باشد و در نهایت فشار خون را کاهش ‌دهد.
 کاهش التهاب
کاهش التهاب از فواید چای سیاه برای قلب است. تحقیقات نشان داده‌اند که چای سیاه به دلیل اثرات مثبتی که بر رگ‌های خونی دارد، التهاب را کم می‌کند و در نتیجه سکته قلی و سکته مغزی را کاهش می‌دهد. یک مطالعه روی ۷۵ هزار نفر در یک دوره 10 ساله نشان داد، شرکت‌ کنندگانی که هر روز چهار فنجان چای سیاه می‌نوشیدند در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشیدند 32 درصد کمتر در معرض سکته قلبی یا مغزی بودند.
عامل مهمی دیگر در التهاب، چاقی و اضافه وزن است. مطالعه‌ای در مجله اروپایی تغذیه بالینی نشان داد که نوشیدن چای سیاه می‌تواند متابولیسم را تا 6 درصد افزایش دهد. همچنین به بدن کمک می‌کند تا چربی‌های ذخیره شده را تجزیه کند. کافئین همچنین جریان انرژی بدن شما را افزایش می‌دهد و همین موضوع به کالری سوزی بیشتر کمک زیادی می‌کند. از طرفی، یک فنجان چای سیاه فقط 2 کالری دارد. پس می‌توانید در طول روز چند لیوان چای بنوشید.