عادت‏های کلیدی برای تقویت مغز و حافظه در سنین بالا

ما اغلب از دست دادن حافظه را اجتناب‌ناپذیر می‌دانیم، اما اگر بتوانیم کنترل این فرآیند را به دست بگیریم چه؟

ما اغلب از دست دادن حافظه را اجتناب‌ناپذیر می‌دانیم، اما اگر بتوانیم کنترل این فرآیند را به دست بگیریم چه؟
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از geediting، همان‌طور که بدن‌ ما نیاز به مراقبت و تمرین دارند، مغز ما نیز می‌تواند از مراقبت و تمرین هدفمند بهره‌مند شود. از فعال بودن اجتماعی تا مدیریت استرس، عادت‌هایی که امروز ایجاد می‌کنیم می‌توانند به حفاظت از سلامت شناختی ما در فردا کمک کنند.بیایید نگاهی به برخی عادت‌ها بیندازیم که به حفظ حافظه شما در سنین بالا کمک می‌کنند.
 فعالیت ذهنی
همان‌طور که فعالیت بدنی بدن شما را روی فرم نگه می‌دارد، تمرینات شناختی نیز می‌تواند به تیز نگه داشتن مغز شما کمک کند.
علم شناختی از نظریه "استفاده کن یا از دست بده" حمایت می‌کند.
این نظریه پیشنهاد می‌کند که هر چه بیشتر از مغز خود استفاده کنید، بهتر برای شما عمل خواهد کرد.شرکت در فعالیت‌های تحریک‌کننده ذهنی می‌تواند حافظه و مهارت‌های تفکر شما را حفظ کند. این می‌تواند شامل خواندن کتاب، حل معماهایی مانند سودوکو یا جدول کلمات متقاطع، یا حتی نواختن یک ساز موسیقی باشد.به آن به عنوان یک تمرین برای ذهن خود فکر کنید که به حفظ قدرت شناختی شما کمک می‌کند.
اگر جدی هستید که حافظه خود را در سنین بالا حفظ کنید، مطمئن شوید که به مغز خود تمرینی که نیاز دارد می‌دهید. این یک عادت ساده و لذت‌بخش است که می‌تواند در درازمدت مزایای قابل توجهی داشته باشد.
 اولویت دادن به خواب
شاید خواب را به عنوان یک عادت در نظر نگیرید، اما این یکی از مهم‌ترین عادت‌ها برای حفظ حافظه است.
تحقیقات نشان داده‌اند که ارتباط قوی بین خواب خوب و عملکرد حافظه وجود دارد. در طول خواب، مغز شما مشغول پردازش اطلاعات روز و شکل‌دهی به خاطرات است.
 حفظ رژیم غذایی سالم
خوردن یک رژیم غذایی سالم نه تنها برای بدن شما خوب است، بلکه برای مغز شما نیز در سنین بالا حیاتی است.
برخی غذاها به ویژه برای سلامت مغز مفید هستند. این‌ها شامل میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، پروتئین کم‌چرب و اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی هستند.
از طرف دیگر، رژیم‌های غذایی غنی از چربی‌های اشباع و کلسترول می‌توانند به سلامت مغز آسیب بزنند. آن‌ها می‌توانند باعث التهاب شوند و رادیکال‌های آزاد تولید کنند –مولکول‌های ناپایدار که می‌توانند به سلول‌های بدن شما، از جمله مغز آسیب برسانند.
 تعاملات اجتماعی منظم
انسان‌ها موجودات اجتماعی هستند.تعامل با دیگران نه تنها زندگی را لذت‌بخش‌تر می‌کند، بلکه مغز ما را نیز فعال و مشغول نگه می‌دارد.
تعاملات اجتماعی منظم می‌توانند به کاهش سرعت از دست دادن حافظه و کاهش شناخت کمک کنند. این به این دلیل است که فعالیت‌های اجتماعی چندین ناحیه از مغز را که در حافظه و شناخت نقش دارند، تحریک می‌کنند.