بیماران و سیستم قطع بیمه ها

با توجه سردی و آلودگی هوا شاهد گسترش بیماری های مختلف گوارشی و ویروسی درمیان جامعه هستیم. مراکز درمانی شلوغ هستند و صف بیماران طولانی است. متأسفانه هزینه های درمان برای مردم بسیار سنگین است و کوچکترین سرماخوردگی بیش از ۵۰۰ هزارتومان برای فرد هزینه دربر دارد. ویزیت ها اعم از مراکز دولتی و خصوصی چند برابر شده است و قیمت داروها نیز با بیمه و بی بیمه به شدت گران است.

با توجه سردی و آلودگی هوا شاهد گسترش بیماری های مختلف گوارشی و ویروسی درمیان جامعه هستیم. مراکز درمانی شلوغ هستند و صف بیماران طولانی است. متأسفانه هزینه های درمان برای مردم بسیار سنگین است و کوچکترین سرماخوردگی بیش از 500 هزارتومان برای فرد هزینه دربر دارد. ویزیت ها اعم از مراکز دولتی و خصوصی چند برابر شده است و قیمت داروها نیز با بیمه و بی بیمه به شدت گران است.
از سوی دیگر بیمه ها نیز اعم از تأمین اجتماعی و دیگر بیمه های سراسری و تکمیلی نیز گره گشای هزینه های درمان نیستند. اما به هرحال بودنشان بهتر از نبودشان است. دراین میان با مراجعه به مراکز درمانی و به خصوص داروخانه ها مدام با گزاره ای تحت عنوان "سیستم قطع است" روبرو می شویم. مردم با نسخه های الکترونیک و یک شماره پیگیری به داروخانه می روند اما داروخانه مدام مدعی قطعی سیستم هستند.
لذا فرد بیماری که با حال بد برای گرفتن دارو می آید باید مدت زیادی معطل شود و یا به پیشنهاد داروخانه چی، نسخه خود را آزاد حساب کند و با این استدلال که فرق زیادی با قیمت بیمه ندارد، داروها را آزاد با مردم حساب می کنند.
قصد قضاوت درمورد عملکرد داروخانه یا مراکز درمانی را نداریم، اما نتیجه این رویکرد در هر حالتی به ضرر مردم است. افراد در طول سال حق بیمه پرداخت می کنند تا بتوانند از مزایای آن درهنگام مریضی استفاده کنند، اگر این امتیاز را نداشته باشند پس نقش حمایتی بیمه ها بی معنی خواهد بود.