عدالت فرهنگی و مردمی‌سازی هنر؛ سیاست کلان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است

معاون، حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ در آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان;

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر عدالت فرهنگی و مردمی‌سازی هنر، گفت: مدیران کل استانی موظفند برنامه‌های کلان وزارت، از جمله شناسایی هنرمندان گمنام و ایجاد فرصت‌های رشد برای آن‌ها را اجرایی کنند. وی همچنین بر استفاده از فناوری‌های نوین و توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر تأکید کرد.

اهواز - محمدی
 معاون امور حقوقی و مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر عدالت فرهنگی و مردمی‌سازی هنر، گفت: مدیران کل استانی موظفند برنامه‌های کلان وزارت، از جمله شناسایی هنرمندان گمنام و ایجاد فرصت‌های رشد برای آن‌ها را اجرایی کنند. وی همچنین بر استفاده از فناوری‌های نوین و توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر تأکید کرد.
مهدی محمدی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، در کتابخانه مرکزی اهواز اظهار کرد: خرسندیم که پس از سال‌ها به خوزستانِ غیور، شریف و نجیب سفر کرده‌ایم؛ این استان در دوران دفاع مقدس نقشی برجسته داشت و همه ملت ایران به مردمان این دیار مدیون هستند.
وی تصریح کرد: خوزستان با اقلیم فرهنگی بزرگ و تنوع طوایف شامل عرب، لر، بختیاری، دزفولی، بهبهانی و شوشتری، نقش بی‌بدیلی در دفاع از ایران اسلامی ایفا کرده است.
محمدی در ادامه بیان کرد: در ابلاغی که وزیر ارشاد به مدیرکل جدید استان ارسال کرده، چندین نکته کلیدی مطرح شده است. مدیران کل استانی موظفند برنامه‌های کلان وزارت، از جمله شناسایی هنرمندان گمنام و ایجاد فرصت‌های رشد برای آن‌ها، را اجرایی کنند. این اقدامات در راستای تحقق عدالت فرهنگی و مردمی‌سازی فرهنگ و هنر، و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی و فناوری‌های نوین، به توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر کمک خواهد کرد.
معاون امور حقوقی و مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در این راستا، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موسسات فرهنگی هنری و بخش خصوصی اعتماد کرده است و برون‌سپاری امور به این بخش‌ها در دستور کار قرار دارد؛ در هرجایی که به بخش خصوصی اعتماد کرده‌ایم، ثمرات مثبتی دیده‌ایم.
محمدی همچنین بر کاربست فناوری‌های نوین و توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر تأکید کرد و گفت: خوزستان که در مجاورت عراق قرار دارد، می‌تواند به‌عنوان دروازه‌ای برای صادرات آثار هنری به کشورهای همسایه و حتی بین‌المللی عمل کند.
وی ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایندگی‌هایی در ۸۵ کشور دارد که مسئولیت تبادل مسائل فرهنگی و هنری با سایر کشورها را بر عهده دارد و این بهترین ظرفیت برای مدیران استان است تا آثار هنری و فرهنگی استان را به جهانیان معرفی کنند.
معاون امور حقوقی و مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین افزود: خوزستان در حوزه تجسمی، سینما، تئاتر و صنایع دستی استعدادهای فراوانی دارد که باید از هنرمندان این استان به دور از هرگونه گرایش سیاسی حمایت شود.
محمدی در ادامه به فرمایشات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد و گفت: ایران فقط تهران نیست؛ در دستور کار وزارت ارشاد، تفویض اختیار به مدیران ادارات کل استان‌ها به‌ویژه در حوزه فرهنگی به‌صورت جدی دنبال می‌شود.
معاون امور حقوقی و مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وضعیت فرهنگی خوزستان بیان کرد: فضای فرهنگی این استان آرام و شاد است و مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، در مدت خدمت خود توانسته است همکاری خوبی با هنرمندان و اهالی قلم برقرار کند.
 مجید منادی، مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز در این مراسم گفت: در کمتر از ۲ سال گذشته، هنرمندان، اهل قلم، ریش‌سفیدان و بزرگان استان با همکاری و همراهی خود توانسته‌اند فضای فرهنگی استان را به‌طور چشمگیری به جلو هدایت کنند.
وی افزود: در این مدت، رشد قابل توجهی در جذب اعتبارات در حوزه فرهنگ و هنر استان انجام شده و تلاش‌های بخش‌های مختلف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان شایسته تقدیر است.
منادی همچنین تصریح کرد: در خوزستان با وجود ۲۴ هزار شهید و ۲۰۰ هزار جانباز، فعالیت در هر مسئولیتی افتخار بزرگی است. در این مدت، تلاش کرده‌ایم که در تمامی شهرستان‌ها حضور داشته باشیم و مسائل هنرمندان و مردم را از نزدیک پیگیری کنیم.
در پایان آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با حضور مهدی محمدی معاون امور حقوقی و مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان استان و اهالی فرهنگ و هنر که در کتابخانه مرکزی اهواز برگزار شد، از تلاش‌های مجید منادی تقدیر شد و حسین براتی به‌عنوان مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان معرفی گردید.