پرسپولیس روی فرم است

محمدرضا خلعتبری وینگر پیشین تیم فوتبال پرسپولیس :

محمدرضا خلعتبری وینگر پیشین تیم فوتبال پرسپولیس درباره برد ۲ بر صفر پرسپولیس برابر ملوان گفت: شاگردان کارتال در این مسابقه یک بازی تاکتیکی و زیبا را به نمایش گذاشتند و من از کیفیت فنی پرسپولیس واقعاً لذت بردم. از طرفی سروش رفیعی هم در بهترین فرم ممکن قرار داشته و نقش مهمی در شکل بازی پرسپولیس دارد.

پرسپولیس روی فرم است

محمدرضا خلعتبری وینگر پیشین تیم فوتبال پرسپولیس درباره برد 2 بر صفر پرسپولیس برابر ملوان گفت:  شاگردان کارتال در این مسابقه یک بازی تاکتیکی و زیبا را به نمایش گذاشتند و من از کیفیت فنی پرسپولیس واقعاً لذت بردم. از طرفی سروش رفیعی هم در بهترین فرم ممکن قرار داشته و نقش مهمی در شکل بازی پرسپولیس دارد.
مهاجم پیشین تیم فوتبال سپاهان در مورد توقف این تیم برابر نساجی و مصاحبه‌هایی که برخی بازیکنان این تیم علیه پرسپولیس انجام دادند، اظهار داشت: سپاهان در شش بازی اخیر در پنج بازی موفق به کسب برد نشده است و از دست دادن این امتیازها ممکن است برای این تیم گران تمام شود. فکر می‌کنم این مصاحبه‌ها چیزی را تغییر نمی‌دهد و بیشتر تمرکز بازیکنان سپاهان را به‌هم می‌ریزد. هنوز هیچ چیز تمام نشده است و این تیم فقط یک امتیاز از پرسپولیس کمتر دارد.
خلعتبری خاطر نشان کرد: سالی که در سپاهان بودم و هدایت تیم بر عهده محرم نویدکیا بود، در بازی‌هایی امتیاز از دست دادیم که باورکردنی نبود و در نهایت هم قهرمانی را از دست دادیم. حالا سپاهان هم در چند بازی مهم امتیاز از دست داده و ادامه این روند قطعاً به ضرر آنها خواهد بود. سپاهان باید روی بازی‌های خودش تمرکز کند.
وی در پاسخ به این پرسش که کدام تیم شانس اول قهرمانی است، تصریح کرد: پرسپولیس روی فرم است و اگر همین روند را ادامه دهد شانس زیادی خواهد داشت. تراکتور هم دو بازی مهم با استقلال و فولاد دارد و اگر این دو بازی را ببرد قطعاً شانس بالایی برای قهرمان شدن خواهد داشت. برای سپاهان هم چیزی تمام نشده است و این تیم بازیکنان بسیار با کیفیتی دارد. فکر می‌کنم هر سه تیم شانس برابری برای قهرمانی دارند.