۱۰۰۰ مدرسه توسط بنیاد علوی ساخته می‎شود

وزیر آموزش و پرورش:

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۱۰۰۰ مدرسه توسط بنیاد علوی ساخته می شود، گفت:امروزه دانش آموزان مستعد و توانمند به همت بنیاد علوی به مدارس سمپاد راه یافته‌اند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۱۰۰۰ مدرسه توسط بنیاد علوی ساخته می شود، گفت:امروزه دانش آموزان مستعد و توانمند به همت بنیاد علوی به مدارس سمپاد راه یافته‌اند.
به گزارش مهر، آئین تقدیر و تجلیل از دانش آموزان برتر و تلاشگر مدارس سمپاد با حضور علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش برگزار شد.
این برنامه که با مشارکت بنیاد علوی و در تالار اندیشه حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزارشد ؛ یکی از معدود برنامه‌های تقدیر از برگزیدگان یک آزمون در سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان است.
وزیر آموزش و پرورش در این مراسم با اشاره به تلاش‌های بنیاد علوی برای توسعه عدالت آموزشی گفت: هزار مدرسه توسط بنیاد علوی
قرار است ساخته شود و ارتقای دانش آموزان مستعد در مناطق محروم و کمتر برخوردار، یکی از اقدامات بنیاد علوی در توسعه عدالت آموزشی است.
وزیر آموزش و پرورش افزود: امروز طعم شیرین یکی از سرمایه‌گذاری‌های معنوی بنیاد علوی را خواهیم چشید.
وی با بیان اینکه آینده کشور در دستان همین آینده سازان ایران اسلامی است؛ گفت: امروز از مناطق گوناگون کشور، دانش آموزان مستعد و توانمند به همت بنیاد علوی به مدارس سمپاد راه یافتند.
کاظمی با اشاره به اینکه حواسمان باشد که سعادت و موفقیت ما صرفاً در درس خواندن خلاصه نمی شود؛ گفت: زمانی این دستاوردهای علمی ارزش دارد که ایمان به خدا محور کارمان قرار گیرد و خدمت به مردم چشم‌انداز نهایی ما باشد.