مصرف برق در کشور از ۵۰ هزار مگاوات عبور کرد

درحالی که هنوز در روزهای آغازین سال جدید هستیم، مصرف برق در کشور روند افزایشی داشته به گونه‌ای که شامگاه روز چهارشنبه بیستم فروردین ماه میزان آن از مرز ۵۰ هزار مگاوات عبور کرد.

درحالی که هنوز در روزهای آغازین سال جدید هستیم، مصرف برق در کشور روند افزایشی داشته به گونه‌ای که شامگاه روز چهارشنبه بیستم فروردین ماه میزان آن از مرز ۵۰ هزار مگاوات عبور کرد.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، با افزایش دمای هوا، میزان روند صعودی مصرف برق آغاز شده که بر اساس داده‌های ثبت شده توسط این شرکت، شامگاه روز چهارشنبه بیستم فروردین ماه، در ساعت ۱۹ و ۴۳ دقیقه، میزان مصرف برق از مرز ۵۰ هزار مگاوات عبور کرده و به ۵۰ هزار و ۱۹۶ مگاوات رسید. این رشد مصرف در سال‌های گذشته معمولاً از اواخر اردیبهشت ماه شروع می‌شد.
همچنین روز پنجشنه در ساعت ۱۲ و ۴۸ دقیقه ظهر، اوج مصرف روزانه برق به ۴۹ هزار و ۲۹۰ مگاوات رسید. سال گذشته در همین بازه زمانی عدد مصرف برق ۴۵ هزار و ۳۸۷ مگاوات بوده که میزان مصرف امسال حدود ۴ هزار مگاوات
(معادل ۸.۶ درصد) افزایش را نشان می‌دهد.