خرید تضمینی برگ‌ سبز چای در گیلان آغاز شد

رئیس سازمان چای کشور از آغاز خرید تضمینی برگ سبز چای در کارخانه‌های چای‎سازی شمال خبر داد.

رئیس سازمان چای کشور از آغاز خرید تضمینی برگ سبز چای در کارخانه‌های چای‎سازی شمال خبر داد.
به گزارش مهر، حبیب جهانساز با اشاره به آغاز برداشت برگ سبز چای از ۲۲ هزار هکتار از باغ‌های شمال کشور اظهار کرد:تا کنون برای خرید تضمینی برگ سبز چای با ۱۰۵ کارخانه چایسازی قرارداد بسته شده است.
وی با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی قیمت خرید تضمینی برگ سبزچای افزود:بر اساس مصوبه شورای قیمت گذاری، امسال هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان و هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه دو ۱۸ هزار تومان از چایکاران خریداری خواهد شد.
رئیس سازمان چای کشور با اشاره به حمایت دولت از صنعت چای گفت: امسال مانند سنوات گذشته تسهیلات سرمایه در گردش برای چایکاران متناسب با سرمایه شأن از صندوق تخصصی چای و تسهیلات سرمایه‌ای از بانک‌های عامل پرداخت می‌شود.
گفتنی است؛ ۵۲ هزار خانوار چایکار گیلان و مازندران در ۳ مرحله چین بهاره، تابستانه و پاییزه، برگ سبز چای از باغ‌ها برداشت می‌کنند.