زمان برگزاری جشنواره دانشجویان نمونه ۱۴۰۳ اعلام شد

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه جمع‌بندی نهایی برگزیدگان جشنواره دانشجویان نمونه وزارت علوم به اتمام رسیده است و منتظر اطلاعات وزارت بهداشت هستیم، گفت: این جشنواره اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد با حضور رئیس جمهور یا معاون اول برگزار خواهد شد.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه جمع‌بندی نهایی برگزیدگان جشنواره دانشجویان نمونه وزارت علوم به اتمام رسیده است و منتظر اطلاعات وزارت بهداشت هستیم، گفت: این جشنواره اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد با حضور رئیس جمهور یا معاون اول برگزار خواهد شد.
دکتر جهانبخت دانشیان در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به جزئیات برگزاری سی و دومین جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۴۰۳ اشاره و اظهار کرد: این جشنواره با وزارت علوم و بهداشت مشترک است. معمولا روال بر این است که در برگزاری این جشنواره از ریاست جمهور یا معاون او برای حضور در این مراسم دعوت می شود.
معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: تمامی اقدامات لازم در مورد انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه های وزارت علوم  انجام شده است و منتظر هستیم نتایج کار همکاران وزارت بهداشت را نیز دریافت کنیم.
معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان اظهار کرد:جشنواره دانشجویان نمونه کشوری سال ۱۴۰۳ اواخر اردیبهشت یا اوایل خردادماه جاری با حضور رئیس جمهور یا معاون وی برگزار خواهد شد.
دانشیان تاکید کرد: تعداد دانشجویان نمونه بستگی به تعداد پرونده‌های بررسی شده دارد.در حال حاضر پرونده های این افراد توسط کارگروه‌ها انجام شده و داوری‌ها نیز به اتمام رسیده است؛ اما باید تعداد برگزیده‌ها به همراه وزارت بهداشت اعلام شود.
وی خاطرنشان کرد:با تصویب شورای سیاست‌گذاری، جوایز جشنواره دانشجوی نمونه در سال جاری افزایش دو برابری داشته است؛ همچنین بر اساس رایزنی‌های انجام شده با بنیاد ملی نخبگان تلاش می‌شود تا برای برگزیدگان جشنواره دانشجویان نمونه در مقطع تحصیلی دکتری به عنوان یکی از امتیازات در جذب هیات علمی در دانشگاه‌ها لحاظ شود.
به گزارش ایسنا، ثبت نام برای شرکت در سی و دومین جشنواره دانشجویان نمونه کشوری از ۱۸ آذرماه ۱۴۰۳ آغاز شده بود و تا ۱۹ دی ماه ادامه داشت که طی این مرحله بیش از ۱۶۰۰ نفر ثبت نام کردند.
جشنواره دانشجوی نمونه در دو سطح دانشگاهی و ملی به انجام می‌رسد؛ به‌گونه‌ای که نخست دانشجویان در سطح دانشگاهی با یکدیگر به رقابت پرداخته و آن دسته از دانشجویان که برترین امتیازات را بر اساس آیین‌نامه دانشجوی نمونه به دست آورده‌اند، به عنوان برگزیدگان دانشگاه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت. همچنین افرادی که شرایط معرفی و نیل به مرحله دوم و کشوری را کسب کرده‌اند، به دبیرخانه مرکزی معرفی می‌شوند.