مرگ و میر کودکان بر اثر آنفلوانزا در آمریکا رکورد زد

بر اساس گزارش جدید فدرال، تعداد کودکان آمریکایی که در این فصل بر اثر آنفلوانزا جان خود را از دست داده‌اند، از زمان همه‌گیری آنفلوانزا خوکی در سال ۲۰۰۹ تاکنون، بیشتر از هر سال دیگری بوده است.

بر اساس گزارش جدید فدرال، تعداد کودکان آمریکایی که در این فصل بر اثر آنفلوانزا جان خود را از دست داده‌اند، از زمان همه‌گیری آنفلوانزا خوکی در سال ۲۰۰۹ تاکنون، بیشتر از هر سال دیگری بوده است.
به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، تاکنون،  ۲۱۶ مورد مرگ و میر کودکان به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده گزارش شده است. این رقم در حال حاضر بیشتر از ۲۰۷ مورد گزارش شده در سال گذشته است و کارشناسان انتظار دارند که تعداد نهایی بیشتر باشد.
دکتر «شأن اولیری» از آکادمی اطفال آمریکا گفت:«این عددی که اکنون داریم تقریباً کمتر از تعداد واقعی است و وقتی فصل آنفلوانزا اعلام شود و تمام داده‌ها جمع‌آوری شوند، مطمئناً افزایش خواهد یافت.»
کارشناسان گمان می‌کنند یکی از دلایل این تلفات شدید، کاهش میزان واکسیناسیون آنفلوانزا در بین کودکان است. در این فصل، تنها ۴۹ درصد از کودکان واکسینه شده‌اند که نسبت به ۶۴ درصد پنج سال پیش کاهش یافته است.
اولیری افزود:«در حالی که واکسن‌های آنفلوانزا همیشه از علائم جلوگیری نمی‌کنند، اما در جلوگیری از بستری شدن در بیمارستان و مرگ و میر بسیار مؤثر هستند. با این حال، این فصل برای همه گروه‌های سنی سخت بوده است. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها تخمین می‌زند که حداقل ۴۷ میلیون نفر بیمار شده‌اند که تاکنون ۶۱۰ هزار نفر در بیمارستان بستری شده‌اند و ۲۶ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.
از ۵۲۰۰ بزرگسال بستری شده به دلیل آنفلوانزا در این فصل، ۹۵ درصد آنها دارای بیماری زمینه‌ای بوده‌اند. اما تنها حدود نیمی از ۲۰۰۰ کودک بستری شده، بیماری‌هایی مانند آسم یا چاقی داشته‌اند.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها اعلام نکرده است که چند کودک فوت شده واکسینه شده‌اند.
به گفته کارشناسان، برخلاف برخی سال‌ها، در این فصل شاهد شیوع گسترده دو سویه مختلف آنفلوانزا بودیم: H۱N۱ و H۳N۲. با این حال، داده‌های اولیه نشان داد که واکسن آنفلوانزا برای جلوگیری از بیماری‌های جدی به خوبی عمل کرده است.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها توصیه می‌کند که همه افراد ۶ ماه به بالا هر سال واکسن آنفلوانزا بزنند.
کارشناسان می‌گویند به دلایل زیادی، کودکان کمتری واکسینه می‌شوند. برخی از خانواده‌ها به دلیل اطلاعات نادرست در مورد واکسن مردد هستند. برخی دیگر ممکن است با مشکلات دسترسی مواجه شوند: بسیاری از مطب‌های اطفال با کمبود واکسن مواجه هستند و برخی از داروخانه‌ها کودکان را واکسینه نمی‌کنند. اولیری گفت: «امید من این است که این فصل زنگ خطری برای مردم باشد که ما واقعاً باید فرزندان خود را در برابر آنفلوانزا واکسینه کنیم.»