رتبه سوم استان مرکزی در تولید گوشت قرمز کشور

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی :

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: استان مرکزی در زمینه تولید گوشت قرمز کشور رتبه سوم را دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت:  استان مرکزی در زمینه تولید گوشت قرمز کشور رتبه سوم را دارد.
مجید آذر در گفتگو با مهر اظهار کرد: در شش ماهه نخست سال جاری ۲۴ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز و بیش از ۳۴ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.وی ادامه داد: در نیمه اول سال جاری شیر خام به میزان
 ۲۳۶ هزار تن و ۲۱ هزار تن تخم مرغ تولید شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: تولید گوشت قرمز بر اساس برنامه پیش رفته و تولید شیرخام و تخم مرغ از میزان برآورد سال جاری ۱۰ درصد بیشتر بوده است.
آذر عنوان کرد: نزدیک به ۴۹ درصد تولید گوشت مرغ و ۵۹ درصد تولید تخم مرغ در شش ماهه نخست سال جاری محقق شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: سه واحد دامداری شیری در شهرستان‌های ساوه و زرندیه توسط بخش خصوصی ایجاد شد و به بهره برداری رسیده است.
آذر ادامه داد: یک واحد گاو شیری شهرستان زرندیه دارای ظرفیت
 ۲۰ هزار رأس دام مولد که ۱۰ هزار رأس آن در سال ۹۸ به بهره برداری رسید، تولید شیرخام را افزایش داد. یک واحد دامداری دیگر در این شهرستان وجود دارد که دارای ظرفیت پنج هزار و ۳۰۰ رأس دام مولد است.
به گفته وی واحد گاو شیری شهرستان ساوه با ظرفیت ۵ هزار رأس مولد به بهره برداری رسیده تا ۱۰ هزار رأس دام مولد ظرفیت دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: در سال ۹۸ میزان تولید شیر در استان مرکزی ۳۴۸ هزار تن در سال بوده که ۵۰ درصد آن مازاد بر نیاز بوده است.