کاروانسرای امیر در بازار تاریخی تبریز، ساماندهی می شود

شهردار منطقه ۸ تبریز در بازدید از بازار تاریخی تبریز خبر داد:

شهردار منطقه ۸، از تیمچه و کاروانسرای امیر در بازار تاریخی تبریز بازدید کرده و ضمن دیدار با اصناف بازار ، از اجرای فاز دوم عملیات ساماندهی در این سرای تاریخی خبر داد.

تبریز- توفیقی
شهردار منطقه 8، از تیمچه و کاروانسرای امیر در بازار تاریخی تبریز بازدید کرده و ضمن دیدار با اصناف بازار ، از اجرای فاز دوم عملیات ساماندهی در این سرای تاریخی خبر داد.
حمیده درشته در این بازدید گفت: کاروانسرا و تیمچه امیر یکی از مهمترین بخشهای بازار  تاریخی تبریز به حساب می آید که همه ساله میزبان شهروندان و گردشگران مختلف است و در راستای ساماندهی این بازار، شهرداری منطقه8 طی سالهای اخیر اقدام به سنگفرش، توسعه فضای سبز و ساماندهی سرای امیر اقدام کرده است.
وی افزود: در تداوم اقدامات قبلی شهرداری منطقه8 در نظر دارد فاز جدید عملیات ساماندهی سرا و تیمچه امیر شامل نصب مبلمان شهری، توسعه گلکاری ها و مرمت قسمتهای مورد نیاز را اجرایی کند.
در این بازدید شهردار منطقه 8  از قسمتهای مختلف سرا وتیمچه امیر بازدید کرده و ضمن شنیدن مشکلات نقل شده اصناف از بازار، در خصوص حل مشکلات مذکور قول مساعد داد.