اجرای بالغ بر۲۰ برنامه فرهنگی- اجتماعی در هسته مرکزی شهر، به مناسبت عید غدیر خم

در جلسه تدوین برنامه های عید غدیر خم شهرداری منطقه ۸ تبریز مطرح شد:

به منظور تدارک و برنامه ریزی برای برگزاری ویژه برنامه های عید غدیر خم، جلسه هماهنگی با حضور شهردار منطقه ۸ و مدیران مربوطه ، برگزار شده و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.

تبریز- توفیقی
به منظور تدارک و برنامه ریزی برای برگزاری ویژه برنامه های عید غدیر خم، جلسه هماهنگی با حضور شهردار منطقه 8 و مدیران مربوطه ، برگزار شده و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.
 در این  جلسه حمیده درشته با بیان ارزشهای عید غدیر خم برای شیعیان از برنامه ریزی شهرداری منطقه 8 برای برگزاری 20 ویژه برنامه ورزشی، فرهنگی، ادبی و هنری به همراه برپایی موکب ها، برپایی ایستگاه صلواتی، فضاسازی ها و آذین بندی های مختلف در محدوده مرکزی شهر خبر داد.
وی افزود: برنامه های امسال عید غدیرخم شهرداری منطقه 8، باید در موضوعات فرهنگی و اجتماعی متناسب با جنگ رمضان،  با رویکرد مشارکت  مردمی و  ایجاد نشاط اجتماعی برگزار شود.
در ادامه این جلسه، طرح ها و اقدامات مد نظر برای برگزاری برنامه های مناسب برای این جشن دینی، توسط مدیران مربوطه مطرح  شده و پیرامون آنها تبادل نظر و تصمیم گیری انجام پذیرفت.