میز خبر

۰

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران خبر داد؛
تسهیلات ۵۰۰ میلیارد تومانی برای شرکت فرودگاه‌ها و شرکت شهر فرودگاه امام خمینی (ره)
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از برنامه ریزی برای ارایه تسهیلات ۵۰۰ میلیارد تومانی به این شرکت و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) خبر داد.
به گزارش ایلنا، سیاوش امیر مکری به بیان اولویت‌های در نظر گرفته برای سال جاری پرداخت و گفت: شرایط خاصی که امروز بر صنعت هوانوردی دنیا حاکم است، تاثیر بسزایی بر درآمد شرکت‌های هواپیمایی گذاشته و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران نیز  از این قضیه مستثنی نیست. در حال حاضر به توجه به کاهش شدید منابع ناچار به بازبینی در برنامه‌های اجرایی سال ۹۹ شده ایم و در حال تعیین پروژه‌هایی هستیم که در سال جاری با توجه به درآمدهایمان بتوانیم آن‌ها را به انجام برسانیم.
وی افزود: برای این منظور ۲۱ پروژه فرودگاهی را در اولویت قرار داده ایم و تلاش داریم تا پایان سال آن ها را به بهره‌برداری برسانیم.   
چندی پیش وزیر راه و شهرسازی از تصویب بسته حمایتی پیشنهادی این وزارتخانه به منظور کمک به شرکت‌های حمل و نقلی در هیات دولت خبر داد.
امیر مکری با بیان این که این بسته شامل حال شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران نیز می شود، در این باره توضیح داد: میزان تسهیلات در نظر گرفته شده در قالب بسته حمایتی برای شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور و نیز شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی مجموعا ۵۰۰ میلیارد تومان است.

مقام مسئول سازمان راهداری خبر داد:
آغاز ثبت نام بیمه تکمیلی رانندگان کامیون تا ۱۰ روز آینده
مدیرکل حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: ثبت نام بیمه تکمیلی درمان رانندگان جدیدالورود به همراه همسر و فرزندان آن‌ها از ۲۰ اردیبهشت آغاز شده و تا پایان ماه ادامه دارد.
به گزارش مهر به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، غلامحسین دغاغله گفت: طبق توافق‌های صورت گرفته میان نمایندگان صنوف کارگری و کارفرمایی بخش حمل و نقل و شرکت بیمه گر، مقرر شد سایت ثبت نام بیمه تکمیلی رانندگان بخش حمل و نقل جاده‌ای کالا از تاریخ ۲۰ / ۲/ ۹۹ تا ۳۰ / ۲/ ۹۹ برای ثبت نام رانندگان بازمانده و جدیدالورود (به همراه همسر و فرزندان آن‌ها) بازگشایی شود.
وی با بیان این که هر دو ماه یک بار به مدت یک هفته سایت ثبت نام بیمه تکمیلی باز و امکان ثبت نام افراد جدید با هماهنگی فراهم می‌شود، افزود: مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام بیمه تکمیلی رانندگان شامل اصل و کپی کارت هوشمند رانندگان یا رسید آن، اصل و کپی شناسنامه و
کارت ملی رانندگان و همسر و فرزندان آن‌ها و شماره حساب شبا متعلق به راننده جهت درج در سامانه مربوطه است.
مدیر کل دفتر حمل و نقل کالا اضافه کرد: با توجه به گزارش دریافتی از سایت ثبت نام بیمه تکمیلی رانندگان تاکنون تعداد ۳۹۸ هزار نفر از رانندگان به همراه افراد تحت تکفلشان جمعاً به تعداد ۹۰۹ هزار و ۸۵۰ نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی رانندگان قرار گرفته اند.
دغاغله گفت: بر اساس اعلام شرکت بیمه گر در حال حاضر بیش از ۴۳۸۶ مرکز درمانی طرف قرارداد در سراسر کشور، خدمات درمانی به رانندگان ارائه می‌دهند که مشخصات آن‌ها به آگاهی صنوف رانندگان و کامیون داران کشور و ادارات کل استانی جهت اطلاع رسانی به رانندگان رسیده است. ضمن این که رانندگان برای اطلاع از مشخصات مراکز طرف قرارداد می‌توانند به سایت شرکت بیمه گر به نشانی
 www.atyehsazan.ir مراجعه کنند.

نرخ سود در بازار بین بانکی به ۱۸.۹۵ درصد کاهش یافت
آخرین داده‌های بانکی مرکزی نشان می‌دهد که نرخ سود در بازار بین بانکی در سال ۹۸ به ۱۸.۹۵ درصد رسیده است.
به گزارش ایلنا و به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، آمار بانک مرکزی از عملکرد کلی بازار بین بانکی ریالی در سال ۹۸ نشان می‌دهد که میانگین نرخ سود در این بازار ۱۸.۹۵ درصد بوده است. همچنین در سال ۹۸ مجموعاً ۴۰ هزار و ۳۴۱ فقره معامله به ارزش بیش از ۱۸۶,۸۸۸,۲۰۰ میلیارد ریال با محدوده نرخ ۱۶ تا ۲۳ درصد و با میانگین نرخ ۱۸.۹۵ درصد انجام پذیرفت.
در حقیقت آمار نشان می‌دهد در سال ۹۷ میانگین موزون نرخ سود ۱۹.۷۲ درصد بوده که در سال ۹۸ به ۱۸.۹۵ درصد رسیده است. نگاهی به روند ماهانه نرخ سود بانکی در سال ۹۸ نشان می‌دهد به طور کلی روندی نزولی بر این نرخ حاکم بوده است.
همچنین بررسی وضعیت سپرده‌گذاری بانک‌ها در بازار بین بانکی حاکی از آن است که ۵۱.۱۲ درصد کل معاملات در سال ۹۸ سهم بانک‌های مشمول اصل ۴۴ با کمترین میزان سود یعنی ۱۸.۸۶ درصد بوده و بانک‌های دولتی نیز ۲۸.۸۷ درصد کل معاملات را به خود اختصاص داده‌اند که میانگین نرخ سود آن ۱۹.۰۶ درصد بوده است. همچنین ۱۸.۵۸ درصد حجم معاملات سهم بانک‌های خصوصی و ۱.۴۳ درصد نیز سهم موسسات اعتباری بوده است.
این در حالی است که سهم سپرده‌پذیری بانک‌های خصوصی ۶۰.۹۱ درصد کل معاملات بوده و بانک‌های دولتی معادل ۱۶.۱۱ درصد، بانک‌های مشمول اصل ۴۴، ۱۳.۴۳ درصد و موسسات اعتباری ۹.۵۵ درصد کل معاملات را به خود اختصاص داده‌اند. با مقایسه سهم سپرده‌پذیری بانک‌ها در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ مشاهده می‌شود که سهم بانک‌های خصوصی از سپرده‌پذیری حدود ۴ درصد رشد داشته و سهم بانک‌های دولتی و اصل ۴۴ نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.