آغاز مصاحبه پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه شاهد از ۱۰ خرداد

دانشگاه شاهد نحوه برگزاری مصاحبه مرحله دوم (مصاحبه علمی) از معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را اعلام کرد.


دانشگاه شاهد نحوه برگزاری مصاحبه مرحله دوم (مصاحبه علمی) از معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، مدیریت آموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهد اعلام کرد؛ داوطلبان چند برابر ظرفیت دکتری معرفی شده به دانشگاه شاهد موظف هستند مدارک و مستندات مورد نیاز جهت تشکیل پرونده الکترونیکی را تا پنجم خرداد از طریق سامانه sabt.shahed.ac.ir ارسال کنند و برای اطلاع از نحوه ثبت نام در سامانه و ارسال مدارک به راهنمای ورود به سامانه ثبت نام مراجعه کنند.
بعد از ارسال مدارک توسط داوطلب، کارشناس دانشکده که اطلاعات آنها به مراتب تایید/عدم تایید را از طریق سامانه و به صورت ایمیل حداکثر تا ۲ روز بعد از ثبت نهایی مدارک و مستندات در سامانه اعلام می‎کند و داوطلب موظف است در صورت نقص مدارک حداکثر طی یک روز و قبل از اتمام موعد مشخص شده، نواقص مربوط را از طریق سامانه ثبت نام برطرف کند. در صورت نقص مدارک مورد نیاز، داوطلب به مرحله مصاحبه علمی معرفی نمی‌شود و عواقب ناشی از آن متوجه شخص داوطلب است.
تایید یا عدم تایید و اعلام نقص مدارک از طریق سامانه و ایمیل ارسالی از طریق سامانه اطلاع رسانی خواهد شد. بنابراین داوطلبان میتوانند در صورت سوال احتمالی در خصوص مدارک یا نقص مدارک با کارشناس مربوط به رشته خود بر اساس جدول اعلام شد از طریق تلفن در ساعات اداری (۸:۰۰ تا ۱۴:۳۰) تماس بگیرند. همچنین داوطلبان با توجه
به دورکاری کارشناسان به دلیل شیوع بیماری کرونا میتوانند سوال خود را از طریق آی دی روبیکا با کارشناس مربوط در میان بگذارند.
مصاحبه علمی در دانشگاه شاهد به صورت غیر حضوری و از طریق
نرم افزار ادوبی کانکت (adobe connect) و بر اساس زمان‌بندی دانشگاه از تاریخ 10 تا ۱۲ خرداد انجام می‌شود که جدول زمان بندی دقیق مصاحبه علمی به تفکیک هر رشته متعاقبا و از طریق اطلاعیه ای در وب سایت دانشگاه و همچنین سامانه ثبت‎نام اطلاع‎رسانی خواهد شد.
براین اساس انجام مصاحبه علمی برای هر رشته یا گرایش صرفا در تاریخ و زمان‎های مشخص شده برای آن رشته یا گرایش امکان پذیر است و عدم شرکت در مصاحبه به منزله انصراف تلقی می‏شود و متعاقبا هیچ‏گونه اقدامی در این خصوص انجام نمی‌شود.
به منظور احراز هویت، داوطلبان موظف هستند دوربین (وب کم) خود را در طول زمان مصاحبه روشن نگه دارند. بنابراین داوطلبان ضمن کنترل تجهیزات ارتباطی خود از قبیل میکروفون و دوربین، در خصوص مکان حضور مصاحبه نیز توجه لازم را داشته و در محیطی مناسب در جلسه مصاحبه حضور پیدا کنند.