بیماران فاقد بیمه تامین اجتماعی از تعرفه‌های دولتی بیمارستان میلاد استفاده می‌کنند

مدیرعامل بیمارستان میلاد؛

بیماران فاقد بیمه تامین اجتماعی از تعرفه‌های دولتی بیمارستان میلاد استفاده می‌کنند

مدیرعامل بیمارستان میلاد گفت: در حال حاضر که موج چهارم کرونا فروکش کرده است ۳۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در این مرکز درمانی بستری هستند؛ به جرات می‌گوییم که هیچ بیمارستانی این تعداد بستری این بیماران را دارا نیست.
به گزارش ایلنا، فرهاد حمزه زاده گفت: ۶ دهم درصد از مجموع ۱۴۱ هزار تخت فعال در کشور متعلق به بیمارستان میلاد است این در حالی است که ما
 ۱.۲ درصد از خدمات بستری بیماران مبتلا به کرونا را ارائه کرده‌ایم به عبارت بهتر ما بیش از ۲ برابر ظرفیت قابل تخصیص خود خدمات داده‌ایم.
حمزه زاده تصریح کرد: تاکنون بیمارستان میلاد ۳۳ هزار و ۳۴۴ بیمار پذیرش شده کرونایی و
 ۱۳۲۴۹ بیمار بستری داشته‌ایم که ۲۰۴۰ نفر در بخش ویژه بستری شده و ۱۲ هزار و ۲۰۹ نفر از بیماران پذیرش شده کرونایی بهبود یافتند.
وی افزود: به عبارتی ۱۰ درصد بیماران مبتلا به کرونا که به مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده‌اند متعلق به بیمارستان میلاد هستند این در حالی است که این بیمارستان فقط ۷ درصد کل تخت‌های بیمارستانی تأمین اجتماعی را داراست.
حمزه زاده گفت: بیمارستان میلاد یکی از بیمارستان‌های مطرح سازمان تامین اجتماعی و به عبارتی ویترین درمان این سازمان است و حتی در سطح ملی و منطقه‌ای نیز شناخته شده و برند است و تمامی پزشکان، پرستاران و کارکنان آن صادقانه به بیماران خدمت می‌کنند.وی درمان بیماران دارای بیمه تامین اجتماعی را در بیمارستان میلاد رایگان اعلام کرد و گفت: برای بیمارانی که فاقد این بیمه هستند تعرفه دولتی در نظر گرفتیم هر چند که بیش از
 ۵۰ درصد این افراد به دلیل‌عدم تمکن مالی رایگان درمان شدند. وي در پاسخ به خبرنگاری درباره این که آیا مبلغی از منابع تخصیص داده شده به ستاد ملی کرونا به بیمارستان میلاد اختصاص پیدا کرده است یا خیر؟ گفت: تا کنون ریالی از هیچ جایی دریافت نکرده‌ایم این در حالی است که بیمارستان میلاد به صورت شرکتی اداره می‌شود و کرونا باعث کاهش عمل‌های جراحی و به تبع آن کاهش درآمد‌های بیمارستان شده است.