حذف ارزش غذایی درخوراک مردم

همیشه به خانواده و کم سن و سالها توصیه می شود که در خوردن غذاهای آماده و انواع فست فودها ملاحظه کنند و مراقب سلامتی خود باشند. متاسفانه این توصیه های کلامی و با سیاست های اعمالی ما کاملاً متضاد است و نتیجه آن را در گسترش قارچ گونه فروش این محصولات می بینیم که البته دیگر قابل کنترل نیست و پدیده ای جهانی است.

حذف ارزش غذایی درخوراک مردم

 


همیشه به خانواده و کم سن و سالها توصیه می شود که در خوردن غذاهای آماده و انواع فست فودها ملاحظه کنند و مراقب سلامتی خود باشند. متاسفانه این توصیه های کلامی و با سیاست های اعمالی ما کاملاً متضاد است و نتیجه آن را در گسترش قارچ گونه فروش این محصولات می بینیم که البته دیگر قابل کنترل نیست و پدیده ای جهانی است.
اما مسئله اصلی در سالم سازی خوراک و غذاهایی است که افراد به طور روزانه از آن می خورند و جزء تشکیل دهنده حداقل دو وعده غذایی ماست.
امروز وضعیت کیفیت "نان و برنج" در سفره خانواده ها به سبب استانداردهای بهداشتی قابل دفاع نیست. متخصصان بهداشتی و کارشناسان حوزه تغذیه معتقدند امروز انواع نان هایی که در کشور پخت و خورده
می شود، از غنای تغذیه ای برخوردار نیست و عبارت "شکم پرکن" را برای آن به کار می برند.
تصفیه شدید آرد به سبب عدم به کارگیری تکنولوژی روز و پایین آوردن کیفیت آرد در مقابل افزایش کمیت آن باعث شده تا نانی که مردم درسه وعده غذایی مصرف می کنند و به عنوان قوت غالب از آن یاد می شود، ارزش غذایی کافی را نداشته باشد و در عوض باعث افزایش بیماری های معده ای و اثرات بلندمدت و حتی بین النسلی برای مردم کشورمان به همراه داشته باشد.
 همچنین وضعیت برنج هایی که از خارج از کشور وارد می شود به همین سبک است و بسیاری از آنها از استانداردهای کافی به لحاظ ارزش غذایی برخوردار نیستند و حتی شاهد پرونده هایی همچون "برنج های آلوده" نیز بوده ایم.
انتظار می رود مسئولان در این حوزه با جدیت بیشتری وارد عرصه سلامت مردم شوند و حداقل ارزش غذایی را در سفره مردم قرار دهند.