باور کنيد ماسک معجزه مي‌کند!

يك نكته از هزاران

استفاده از ماسک، يک بخش مهم از پروتکل بهداشتي سازمان بهداشت جهاني در رابطه با پيشگيري از بيماري کوويد۱۹ است؛ ماسک در صورتي که تمام افراد در مکان‌هاي عموميِ بيش از دونفر از آن استفاه کنند، موجب مي‌شود که تا ۹۹ درصد احتمال ابتلا به اين بيماري کاهش يابد و البته که اين درصد، رقم کمي نيست.

 

 

    استفاده از ماسک، يک بخش مهم از پروتکل بهداشتي سازمان بهداشت جهاني در رابطه با پيشگيري از بيماري کوويد19 است؛ ماسک در صورتي که تمام افراد در مکان‌هاي عموميِ بيش از دونفر از آن استفاه کنند، موجب مي‌شود که تا 99 درصد احتمال ابتلا به اين بيماري کاهش يابد و البته که اين درصد، رقم کمي نيست. اما مشکل اساسي اين‌جاست که پس از بازگشايي‌هاي مختلف، بسياري از مردم دچار عادي پنداري وضعيت شدند و استفاده از ماسک را کنار گذاشتند. تقريبا پس از اين بازگشايي‌ها و نيز اجراي طرح ترافيک، که موجب ازدحام مردم دروسايل نقليه عمومي شد، کمتر کسي از ماسک استفاده کرده و همين امر موجب شده تعداد مبتلايان و فوتي‌هاي کوويد19، در کشور ما افزايش يابد و مارا به رتبه سوم جهاني از نظر مبتلايان و تلفات برساند و اگر با همين روش جلو برويم و بدون ماسک در اماکن عمومي حاضر شويم و از خير مجالس عزا و عروسي و مهماني‌هاي تولد و دورهمي‌ها نگذريم، احتمالا رتبه اول را در اين زمينه کسب خواهيم کرد.

    اما نکته اساسي اين است که اولا مسئولان ذيربط با چه اطمينان و براساس کدام نظريه دستور اين بازگشايي‌ها را دادند آن‌هم در حالي‌که مي‌دانيم وزارت بهداشت به‌شدت مخالف اين بازگشايي‌ها و اجراي طرح ترافيک بود؛ نکته دوم اين که طبعا وقتي حتي برخي مشاغل پرخطر مانند رستوران‌ها، باشگاه‌هاي ورزشي و تالارهاي مختلف عروسي و عزا بازگشايي شدند، طبيعي است که مردم دچار توهم عادي شدن وضعيت شده و عزا و عروسي‌هاي روي در دست مانده‌شان را راه انداختند. و ديگر گوش کسي بدهکار خواهش‌ها و دستورها و اولتيماتوم‌ها از سوي مسئولان نبود و نخواهد بود تا دوباره اين اماکن تعطيل شوند.