در استان

۰

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه:
بهره‌برداری از فاز سوم کورۀ پخت آهک کلسینه طی دو سال آینده

اصفهان-راعی
با حضور مدیرعامل و جمعی از معاونان و مدیران گروه فولاد مبارکه و مدیرعامل و اعضای هیئت مدیرۀ شرکت فولادسنگ، کلنگ احداث فاز سوم کورۀ پخت آهک کلسینه و سنگ شکن اولیه B شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه به زمین زده شد.
مهرداد فقیهیان، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه، در این مراسم  گفت: این پروژه که با اعتباری بالغ بر 300 میلیارد تومان انجام خواهد شد، ظرفیت این شرکت را تا سه برابر افزایش می‌دهد که معادل 528 هزار تن آهک کلسینه و دولومیت در سال است.
به گفتۀ فقیهیان، شرکت فولادسنگ تنها نمایندۀ ایران در اتحادیۀ جهانی آهک است که به دلیل تولید کیفی آهک موردنیاز فولاد مبارکه از همان ابتدای کار به سمت تولید محصولات کیفی حرکت کرده است.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه، با اشاره به اینکه این شرکت در حال حاضر بزرگترین آهک ساز خاورمیانه است، خاطرنشان کرد: 70 درصد تجهیزات این شرکت بومی سازی شده، و در ادامه نیز با استفاده از ظرفیت حداکثری شرکت‌های داخلی، فاز سوم این پروژه با ظرفیتی معادل 3400 تن در روز و با اولویت تأمین پایدار آهک برای گروه فولاد مبارکه طی 24 ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به جزئیات فنی این پروژه گفت: در فاز 3 توسعه، به طور مجزا در دو جبهه ظرفیت‌سازی خواهیم کرد و در نهایت 2 کورۀ دوار
 800 تنی در روز در اختیارخواهیم داشت.
فقیهیان هدف اصلی شرکت فولادسنگ را تأمین حداکثری نیاز فولاد مبارکه به فرآورده‌های این شرکت اعلام کرد و گفت: در حال حاضر روزانه 800 تن آهک کلسینۀ کیفی با ریزدانه پایین در این شرکت تولید می‌شود و امیدواریم با اتمام به موقع پروژۀ توسعۀ در دست اقدام، به نتایج بهتری در این گروه دست یابیم.
وی در  پایان افزود: به غیر از پروژه ای که اشاره شد، کلنگ احداث سنگ شکن اولیه B این شرکت با ظرفیت تولید سالانه 4 میلیون و
 200 هزار تن و سرمایه گذاری 250 میلیارد ریال و پروژه خط خردایش 2 با هدف افزایش تولید و ظرفیت 2 میلیون و 100 هزار تن در سال و سرمایه گذاری 140 میلیارد ریال و تکنولوژی سنگ شکن ژیراتوری با سرند طبقه‌‌ای  و بومی سازی 90 درصدی به زمین شده شد.
 
به همت شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجد سلیمان انجام شد؛
اجرای عملیات روكش آسفالت منطقه نفتون

اهواز-محمدي
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان از اجرای عملیات روکش آسفالت گرم منطقه نفتون به همت این شرکت خبر داد .
مهندس قباد ناصری در تکمیل این خبر اظهار داشت: این اقدام در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی صنعت نفت و ارایه خدمات  عام المنفعه به شهروندان توسط همکاران زحمت کش مدیریت خدمات انجام شد .
به گفته این مقام مسئول ، این عملیات در ادامه نهضت خدمت رسانی صنعت نفت به شهروندان و به منظور بهره مندی شهروندان و ساکنین این منطقه‌ی پرجمعیت شهری از روکش آسفالت سالم به طول 2000 متر و سطح 20000 متر مربع اجرا گردید .
لازم به ذکر است؛ سطح آسفالت خیابان اصلی منطقه نفتون که یکی از مناطق پرجمعیت شهری مسجدسلیمان است طی سالیان اخیر بدلیل حفاری های متعدد دوایر متفرقه دچار تخریب و آسیب دیدگی شدید شده و تکدرخاطر و انتقاد شهروندان را موجب گردیده بود که با پیگیری‌های مهندس قباد ناصری این پروژه عام المنفعه پس از کسب بودجه توسط شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان عملیاتی شد و بدین ترتیب یکی از دغدغه‌های چندساله شهروندان این منطقه مرتفع گردید .
 
معاون عمرانی استاندار قزوین:
تمامی طرح‌های عمرانی و توسعه ای نیازمند مطالعات زیست محیطی است
قزوين-خردمند
معاون عمرانی استانداری قزوین گفت:تمامی طرح های عمرانی و توسعه ای در بخش‌های مختلف نیازمند داشتن مطالعات زیست محیطی است تا از سرمایه های کشور صیانت شود.
جلسه کمیسیون هوای پاک استان قزوین به ریاست معاون عمرانی استانداری قزوین در استانداری برگزار شد.
علی فرخزاد در این نشست با اشاره به اهمیت رعایت مسائل محیط زیستی در اجرای تمامی پروژه‌های عمرانی و توسعه اظهار داشت:نباید اقدامات توسعه در استان منجر به نابودی و یا تخریب محیط زیست شود زیرا در این صورت باید آیندگان هزینه‌های سنگینی را برای جبران آن متحمل شوند.
وی بیان کرد: فضای سبز و منابع طبیعی به عنوان ثروت‌ها و منابع خدادادی از سرمایه‌های کشور است که همه باید نسبت به صیانت از آن احساس مسئولیت کنیم.
فرخزاد تصریح کرد: تمامی طرح‌های عمرانی باید پیوست مطالعات زیست محیطی داشته باشد تا به بهانه اجرای طرح‌ها سرمایه‌های خود را نابود نکنیم.
وی اظهار داشت: همراهی محیط زیست در اجرای طرح‌های توسعه در بخش‌های صنعت، کشاورزی، گردشگری و خدمات بسیار خوب بوده و این تعامل تداوم خواهد داشت.
معاون عمرانی محیط زیست استان قزوین یادآور شد: در تصمیم گیری در جلسات مرتبط با محیط زیست در صیانت از منابع ملی و محیط زیست جدی هستیم و چون گذشته با تعامل و هماهنگی منطقی تلاش می‌کنیم تا کارها بخوبی عملیاتی شود.
در این جلسه مشکلات زیست محیطی چند واحد صنعتی، تولیدی و کشاورزی از جمله یک واحد تولید بتن سیال و آسفالت، واحد تولید شن و ماسه دانه بندی و قطعات بتنی در آبیک، یک واح تولید آسفالت و تولید ادوات کشاورزی در روستای چناسک، واحد پولت تخم گذار در اراضی
جز مه، واحد تولید روغن مایع کلزا در حصار خروان و تولید کک نفتی در خرمدشت و یک واحد خوراک دام در بویین زهرا مطرح شد و برای آن تصمیم گرفته شد.