پرداخت مزایای پایه رتبه‌بندی به ۷۴۰ هزار معلم

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش:

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش: پرداخت مزایای پایه رتبه‌بندی به ۷۴۰ هزار معلم


اجرای قانون نظام رتبه‌بندی معلمان طی چندماه اخیر با فراهم شدن زیرساخت‌های فنی و طی مراحل گوناگونی اعم از بارگذاری مستندات از سوی‌ معلمان و تایید مدارک توسط مدیران مدارس وارد فاز عملیاتی شده و اکنون فرایند تعیین رتبه‌ نهایی معلمان در قالب این قانون در جریان است.
به گزارش ایسنا، زمان اجرای قانون نظام رتبه‌بندی معلمان از مهر سال ۱۴۰۰ درنظر گرفته شده و تاخیر بیش از یک ساله در اجرای این قانون، گلایه‌ها و اعتراضات جامعه فرهنگیان را به همراه داشته است. این در حالی است که وزارت آموزش و پرورش در تابستان جاری مبلغ علی الحسابی را به منظور جبران این تاخیر و پرداخت بخشی از معوقات اجرای طرح رتبه‌بندی به حساب معلمان واریز کرد و پس از آن تصمیم گرفت تا زمان تعیین
رتبه نهایی، مزایای رتبه یک (آموزشیار معلم) را برای همه مشمولان منظور کند و در نهایت پس از تعیین رتبه نهایی، معوقات باقی مانده را نیز محاسبه کرده و بپردازد تا قانون نظام رتبه‌بندی روی ریل بیفتد و سامان یابد.
به این ترتیب پرداخت مزایای رتبه آموزشیار معلم از آبان ماه در دستورکار قرار گرفت و در آذرماه نیز احکام جاماندگان و افراد باقی مانده صادر شد.حال مسئولان آموزش و پرورش از آغاز جدی فرآیند تعیین رتبه نهایی از این ماه خبر داده‌اند.
صادق ستاری‌فرد، سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: مزایای
 رتبه یک (آموزشیار معلم) را تقریبا برای همه مشمولان پرداخت کرده‌ایم.۷۴۰ هزار معلم از مزایای این رتبه برخوردار شده‌اند.
وی افزود:فرایند تعیین رتبه نهایی معلمان از مدتی پیش آغاز و تاکنون ۵۰ هزار نفر از همکاران توسط هیات‌های ممیزه مناطق تعیین رتبه‌ شده‌اند و در ادامه از این ماه این فرآیند را به صورت جدی برای تعیین رتبه قطعی و نهایی معلمان ادامه می دهیم.
سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کار طی این دوماه به خوبی پیش رفته است گفت: گروه‌های ارزیاب اعم از مدیران مدارس، ارزیابان حرفه‌ای و سایر عوامل درگیر در حوزه‌های ارزیابی، کار را در مرحله اول به سرانجام رساندند و اکنون طی ادامه مراحل به هیات‌های ممیزه نواحی، مناطق و استان‌ها سپرده شده است.
ستاری فرد درباره روال کار هیات‌های ممیزه مناطق و استان‌ها توضیح کوتاهی ارائه کرد و گفت: دو رتبه «آموزشیار معلم» و «مربی معلم» در هیات ممیزه مناطق، رتبه «استادیار» در هیات ممیزه استانی و دو رتبه «دانشیار معلم» و «استاد معلم» در هیات ممیزه ستاد مرکزی وزارتخانه تعیین می‌شود.
وی ادامه داد: در تلاشیم این‌ اقدام مهم را بر اساس ضوابط تعیین شده در قانون به سرانجام برسانیم؛ باید سازوکار رسیدگی به اعتراضات نیز
پیش بینی شود.آیین نامه الزام کرده که تمام فرایند رتبه‌بندی در بستر سامانه انجام شود که خوشبختانه توسط مرکز فناوری اطلاعات وزارتخانه دنبال شد.