معرفی شهرداری اصفهان به عنوان شهرداری پیشرو کشور در حوزه بهینه سازی مصرف

دو جایزه ملی انرژی برای شهرداری اصفهان؛

شهرداری اصفهان در بخش توسعه بهره گیری از انرژی‌های تجدید پذیر تندیس نقره ای جشنواره را کسب کرد.

شهرداری اصفهان در بخش توسعه بهره گیری از انرژی‌های تجدید پذیر تندیس نقره ای جشنواره را کسب کرد.
به گزارش خبرنگار ما از اصفهان، حسین امیری گفت: همزمان با روز جهانی زمین پاک، شهرداری اصفهان موفق به دریافت دو جایزه ملی انرژی از کمیته برگزارکننده جایزه ملی پنجمین جشنواره ملی مدیریت انرژی متشکل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،وزارت نیرو، وزارت نفت و سازمان مدیریت صنعتی کشور، سازمان ملی استاندارد کشور و سازمان ملی انرژی های تجدید پذیر و بهره وری انرژی کشور شد.  
وی گفت:تندیس نقره ای تدوین فرآیند ساخت، بهره برداری و ایجاد بستر لازم از انرژی‌های تجدید پذیر و توسعه ساختمان‌های سبز و رتبه برتر و لوح تقدیر در بخش کاهش مصرف انرژی الکتریکی در بخش موتورآلات آبرسانی جوایزی بودند که از سوی برگزارکنندگان جایزه به شهرداری اصفهان تعلق گرفت.همچنین در این رویداد شهرداری اصفهان به عنوان شهرداری پیشرو در حوزه بهینه سازی مصرف شناخته شد.
معاون خدمات شهری شهردار اصفهان با اشاره به کسب این جوایز از سوی شهرداری اصفهان اظهار کرد: شهرداری اصفهان به عنوان نخستین شهرداری‌ کشور در فرآیند ارزیابی جایزه ملی مدیریت انرژی حضور داشت و در بخش توسعه بهره گیری از انرژی‌های تجدید پذیر تندیس نقره ای جشنواره و در بخش بهینه سازی مصرف و کاهش مصرف در تجهیزات و تاسیسات عنوان نهاد برتر و لوح تقدیر جشنواره را به دست آورد.
 حضور شهرداری اصفهان در پنجمین جشنواره ملی مدیریت انرژی
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان ضمن اشاره به حضور شهرداری اصفهان در پنجمین جشنواره ملی مدیریت انرژی، اظهار کرد:با توجه به سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و الزامات اسناد و قوانین بالادستی از جمله سند چشم انداز، سیاست‌های کلی اصلاح الگوی مصرف، قانون برنامه پنجم توسعه، قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی، استفاده از استانداردها و مدل‌های سیستمی مدیریت انرژی ملی و بین المللی و استانداردهای ملی معیار مصرف انرژی، شهرداری اصفهان برای نخستین بار در فرآیند اعطای جایزه ملی مدیریت انرژی شرکت کرد.
وی با بیان اینکه ترویج استانداردهای سیستم مدیریت انرژی، معیارهای مصرف بهینه انرژی، توسعه فرهنگ دستیابی به اهداف سازمانی با استفاده از مفاهیم مدیریت انرژی و همچنین ایجاد انگیزه و شور و شوق جهت انجام فعالیت در این خصوص از اهداف اصلی اعطای این جایزه است، تصریح کرد: در طراحی مدل این جایزه به دو مقوله توانمندسازها (نگرش، سیستم، ساختار و فرآیندها)و نتایج (دستاوردهای حاصل از عملکرد) به نحو مناسبی پرداخته شده و در آن استانداردهای ملی تدوین شده به منظور معیارهای مصرف انرژی به کار گرفته می‌شود.
امیری توجه اولیه به حوزه‌های مهم و اولویت دار در مقوله مدیریت انرژی و استفاده از تجارب موجود، تعیین مقادیر مصرف و شاخص‌های انرژی برای بخش‌های مختلف شهرداری اصفهان، شناسایی فرصت‌های بهینه‌سازی و کاهش مصرف انرژی و ارائه راهکارهای مؤثر در دستیابی به صرفهجویی در مصرف انرژی را از جمله دلایل حضور شهرداری اصفهان در این فرآیند دانست و گفت: روند اعطای این جایزه بر اساس مشارکت سازمان مدیریت صنعتی و سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق، شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت، ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری و همچنین سازمان ملی استاندارد ایران اجرا می‌شود.
لازم با توجه به طرح فاصله گذاری اجتماعی و پیشگیری از شیوع کرونا اسامی برندگان بدون برگزاری مراسم و از طریق ویدئو کنفرانس اعلام شد.
شهرداری اصفهان در حالی به عنوان اولین شهرداری کشور دراین فرآیند شرکت کرد و حائز دریافت تندیس نقره ای شد که این دوره از جایزه، تندیس طلایی نداشت.
حضور شهرداری اصفهان در فرآیند این جایزه به عنوان اولین شهرداری درکشور نشان دهنده اهمیت مدیریت انرژی در مدیریت شهری اصفهان دارد.