خبر

۰

 

رئیس مرکز سنجش پزشکی:
بیش از ۱۴ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی ثبت نام کردند

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی با اشاره به پایان مهلت مجدد ثبت نام برای چهل و هفتمین دوره آزمون دستیاری پزشکی از ثبت نام بیش از ۱۴ هزار نفر در این آزمون خبر داد.
دکتر آبتین حیدرزاده در گفتگو با مهر گفت: مهلت مجدد ثبت نام برای چهل و هفتمین دوره آزمون دستیاری پزشکی در روزهای ششم تا هشتم اردیبهشت ماه ۹۹ تعیین شد و داوطلبان در این فرصت جدید نسبت به ثبت نام و ویرایش اطلاعات اقدام کردند.
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی یادآور شد: پیش از این تعداد ۱۳ هزار و ۲۵۸ نفر ثبت نام کرده بودند که با توجه به مهلت جدید ۱۴ هزار و ۴۷۱ نفر در این دوره از آزمون ثبت نام کردند.
دوره چهل و هفتم آزمون دستیاری پزشکی پس از لغو در روزهای ۱۵ اسفند ۹۸ و ۴ اردیبهشت ماه ۹۹، بر اساس مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در ۵ تیرماه ۹۹ برگزار خواهد شد.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامي:
کلاس‌های دکتری دانشگاه آزاد اسلامي، حضوری می‌شود

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامي گفت: کلاس‌های دانشجویان دکتری تخصصی سایر رشته‌های غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي از ۲۰ اردیبهشت حضوری می‌شود.
احمد حیدری، سخنگوی دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شیوه برگزاری کلاس‌های دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد  اسلامي گفت: با اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر حضور دانشجویان دکتری تخصصی علوم پزشکی در کلاس درس؛ شرایط برای حضور فیزیکی دانشجویان فراهم شده است.
حیدری درباره کلاس‌های دکتری تخصصی بیان کرد: کلاس‌های دانشجویان دکتری تخصصی سایر رشته‌های غیرپزشکی مثل مهندسی، کشاورزی، علوم انسانی و... دانشگاه آزاد اسلامي  از ۲۰ اردیبهشت حضوری می‌شود.
سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامي درباره زمان بازگشایی دانشگاه  آزاد اسلامي  و روند برگزاری آزمون‌های پایان ترم بیان کرد: درباره زمان شروع کلاس‌های حضوری دانشگاه آزاد اسلامي  و روند برگزاری امتحانات پایان ترم، تصمیم گیری با ستاد ملی مبارزه با کروناست و تابع تصمیمات آنها هستیم.
 تصمیم گیری برای بازگشایی دانشگاه‌ها در اختیار ما نیست
حیدری ادامه داد: همان گونه که تصمیم گیری برای تعطیلی دانشگاه‌ها در اختیار ما نبود و توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا تعیین شد؛
تصمیم گیری برای بازگشایی دانشگاه‌ها نیز در حیطه اختیارات ما نیست و تابع تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم.

مسئول کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم:
تکلیف دروس عملی تا ۲ هفته آینده روشن می شود

مسئول کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم گفت:طی دو هفته آینده درباره راهکارهای اجرای دروس عملی توصیه و راهکارهای ممکن اعلام خواهد شد.
علی اکبر صفوی در گفتگو با مهر درباره اینکه اگر دانشگاه‌ها ناگزیر باشند به دلیل بحران موجود ترم مهر ماه را هم به صورت مجازی ادامه دهند، آیا زیرساخت‌های لازم در دانشگاه‌ها فراهم است یا خیر گفت: دانشگاه‌های ما از شرایط بسیار ضعیف نسبی زیر ساختی به دلیل حجم تقاضای بالایی که وجود داشت، توانستند در طول یک تا دو ماه خود را به شرایط ایده آل نزدیک کنند.
 دانشگاه‌ها مشکلی برای زیرساخت‌های آموزشی مجازی نخواهند داشت
وی ادامه داد: در حال حاضر دانشگاه‌های ما هر روز بهتر از روز گذشته هستند، اکثر دانشگاه‌ها زیرساخت‌های لازم را فراهم کرده‌اند، لذا از این به بعد دانشگاه‌های ما مشکلی برای زیرساخت آموزش مجازی نخواهند داشت.
مسئول کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم یادآورشد: چرا که همیشه اردیبهشت و آبان ماه اوج ترم تحصیلی محسوب می‌شود و ماکزیمم فعالیت‌های دانشگاه‌ها در این دو ماه است، لذا چون اردیبهشت ماه را با زیرساخت‌های آموزش مجازی طی می‌کنیم پس ما اوج زیرساخت مورد نیاز دانشگاه‌ها را فراهم کرده‌ایم و از این به بعد دیگر چیزی بیشتر از این نخواهیم داشت.
وی تاکید کرد: اگر ستاد ملی کرونا اعلام کند که شرایط برای بازگشایی دانشگاه‌ها در هفته‌های آتی مهیاست با قدرت فعالیت‌های حضوری شروع می‌شوند و اگر این ستاد اعلام کند شرایط برای ترم آینده هم فراهم نیست، امکان ادامه آموزش مجازی برای ترم آینده را نیز دانشگاه‌ها خواهند داشت. اما بسیار امیدواریم شرایط زودتر برای فعالیت حضوری دانشگاه‌ها فراهم شود تا ابزارهای الکترونیکی بعنوان انعطاف پذیری و ابزارهای کمکی و نیز برای آموزش ترکیبی (حضوری و الکترونیکی) استفاده شوند.
 برای ترم آینده امکان ادامه روند آموزش مجازی را داریم
صفوی افزود: برای ترم آینده نیز امکان ادامه شرایط موجود را داریم فقط یک مسئله‌ای که وجود دارد درباره دروس عملی است، به طور متوسط اکثر درس‌های عملی اجرایی نشده است و ما به این امید هستیم که این دروس عملی را که دانشجویان نیاز دارند در تابستان به صورت فشرده و یا حداکثر ترم آینده به صورت جبرانی ارائه شود.
مسئول کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم خاطرنشان کرد: اگر شرایط ادامه یافت تنها دغدغه جدید من به عنوان هماهنگ کننده آموزش‌های مجازی این است که کمک کنیم برای دروس عملی راهکارهای جدید را زودتر اجرایی کنیم.
 ارائه راهکارهای اجرای دروس عملی طی دو هفته آینده
وی تاکید کرد:بزودی طی دو هفته آینده درباره راهکارهای اجرای دروس عملی توصیه و راهکارهای ممکن را اعلام خواهیم کرد.
مسئول کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم خاطرنشان کرد: البته اگر روند آموزش مجازی ادامه یابد باید درباره بحث هزینه اینترنت رایگان نیز که بر دانشجو فشار می‌آورد راهکارهایی پیش بینی شود، دولت باید با همکاری وزارت ارتباطات بتواند نگاه بلند مدت تری در این خصوص داشته باشد.
 پیش‌بینی اینترنت رایگان در اعتبارات دولتی
وی افزود:در حال حاضر قول یک تا دو ماه استفاده از این خدمات ارائه شده است، اگر قرار باشد این روند ادامه یابد هزینه‌های مالی آن سنگین می‌شود و از طرفی باید خدمات اینترنت رایگان در اعتبارات دولت دیده شود تا پایدار باشد وگرنه ممکن است اپراتورها همکاری زیادی نکنند.