حضور پژوهشگران موفق خانم در کنگره‌های علمی جهانی

پژوهشگر کشورمان از تعداد بالای خانم‌های پژوهشگر ایرانی در کنگره‌های علمی جهانی خبر داد.

پژوهشگر کشورمان از تعداد بالای خانم‌های پژوهشگر ایرانی در کنگره‌های علمی جهانی خبر داد.
به گزارش فارس،‌  زنان نقش تعیین‌کننده‌‏ای در توسعه پایدار، امنیت و پیشرفت کشور دارند به طوری که در ابتدا کانون خانواده با محوریت آن‌ها معنا و هویت پیدا می‏‌کند و در گام بعدی مسئولیت‌‏پذیری در عرصه‌‏های اجتماعی این نقش‌‏پذیری در خانواده را تکمیل می‏‌کند.
مایه مباهات است که زنان و مادران ایران زمین، پیرو مکتب علوی و فاطمه زهرا (س) هستند و اهمیت جایگاه زن و مرد در اجتماع و خانواده به خوبی تبیین شده است، زیرا در نگاه اسلامی، زنان با وجود تفاوت‌ها و قابلیت‌هایی که در مقایسه با مردان دارند، مسئولیت‌ها را پذیرفته‌اند.این موضوع به لحاظ تاریخی وجود دارد که زنان و مردان مکمل و پوشش‌دهنده نقش‌های فردی و جمعی هستند و این روند موجب کمال جامعه و افراد می‌شود.
 مریم نیکو‌نژاد پژوهشگر ایرانی و دکترای ایمونولوژی از دانشگاه تربیت مدرس گفت:پژوهشگر‌های خانم بسیار موفق هستند و پا به پای آقایان تلاش می‌کنند و در ابعاد جهانی نیز توانایی خود را ثابت کرده‌اند. بنده برای شرکت در کنگره‌ جهانی ایمونولوژی به آفریقای جنوبی رفتم و دیدم بانوان پژوهشگر موفق رشته ایمونولوژی گروهی تشکیل داده‌اند که تعداد آن‌ها هم کم نیست و در این حوزه کار می‌کنند که این حوزه طیف وسیعی از واکسن تا دارو را شامل می‌شود.
وی افزود:۲۱ گرنت برای کنگره جهانی ایمونولوژی از ایران گرفتیم که از ۲۱ نفر ۱۸ نفر از آن‌ها خانم بودند و بین تمام آن‌ کارهای ارائه شده، ۱۸ خانم برگزیده شده بودند.
 نیکو‌نژاد ادامه داد:در دانشگاه و محیط کار باید این را در نظر بگیرند که وقتی یک خانم در یک آزمایشگاه کار می‌کند، یک وظیفه مادری و همسری را دارد که هیچ‌وقت آن را کنار نخواهد گذاشت و بهتر است که از نظر زمان کاری با خانم‌ها راه بیایند و محیط را برایشان فراهم کنند که وقتی در دو جبهه تلاش می کنند، از نظر حقوق و مزایی هم با مشکل مواجه نشوند.