کتابخانه‌های کاشمر در مسیر تبدیل به فرهنگسراهای اجتماعی

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی کاشمر مطرح کرد؛

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی کاشمر گفت: کتابخانه‌های کاشمر در مسیر تبدیل به فرهنگسراهای اجتماعی قرار دارند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی کاشمر گفت: کتابخانه‌های کاشمر در مسیر تبدیل به فرهنگسراهای اجتماعی قرار دارند.
محمدرضا بدیع زادگان، در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فعالیت  ۱۲ کتابخانه عمومی تحت مدیریت نهاد کتابخانه‌ها در کاشمر و خدمات جدید ارائه ‌شده در این کتابخانه‌ها، به تشریح روند تبدیل شدن کتابخانه‌ها به پایگاه‌های فرهنگی اجتماعی چندمنظوره پرداخت.
وی با بیان اینکه دیگر زمانه فعالیت کتابخانه‌های عمومی با آن شکل و شمایل قدیمی‌ و کارکرد سنتی‌شان گذشته است، اظهار کرد: نه تنها در عرصه جهانی، بلکه در کشور خودمان هم سیاست‌گذاران این مراکز فرهنگی از ضرورت‌های روز می‌گویند و به‌سوی تحولات جهانی گام برداشته‌اند.
رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی کاشمر خاطرنشان کرد: چند سالی است که شاهد بازسازی و تأسیس کتابخانه‌ها بر اساس استانداردهای نوین هستیم؛ تغییراتی که افزایش بهره‌وری‌شان را در پی دارد و متولیان نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور کمر همت برای تحقق‌شان بسته‌اند.
وی گفت: از بهترین مصادیق نسل جدید کتابخانه‌ها می‌توان به کتابخانه مرکزی امام خمینی(ره) در مشهد اشاره کرد که منطبق بر استانداردهای جهانی ساخته شده و مراجعه‌کنندگان آن‌ها امکان بهره‌مندی از مجموعه قابل‌توجهی از خدمات فرهنگی، هنری و اجتماعی را آن‌هم در فضا و ساختاری مدرن دارند.
بدیع زادگان در همین خصوص با بیان اینکه ساخت کتابخانه مرکزی کاشمر سال‌هاست از مطالبات جدی جامعه بوده، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های اداره کتابخانه‌های عمومی ایجاد این کتابخانه با همراهی خیرین کتابخانه ساز و کمک شهرداری و سایر سازمان‌ها است.
وی توضیح داد: در حال حاضر کتابخانه‌های عمومی علاوه بر نقش سنتی خود که امانت کتاب و سالن مطالعه است، دارای بخش‌های کودک و نوجوان مجزا، برگزارکننده کارگاه‌های آموزشی برای گروه‌های مختلف، محافل ادبی در حوزه شعر و ادبیات، نشست‌های کتاب‌خوانی، برنامه‌های قصه‌گویی و نمایش عروسکی برای کودکان و... است.
رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی کاشمر از دیگر سیاست‌های اداره کتابخانه‌های عمومی را برنامه‌ریزی برای توسعه کتابخانه‌های عمومی در روستاها و مناطق کم برخوردار برشمرد و گفت: اکنون در کاشمر یک باب کتابخانه روستایی در روستای فدافن و یک باب کتابخانه سیار است که در روستاهای قوژد، زنده‏جان، کسرینه، محمدیه و عارف‌آباد ارائه خدمات دارد.