«خطوط انتقال نفت و گاز»، شاهرگ‌ اصلی تأمین انرژی کشور

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش تأکید کرد؛

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به اهمیت و جایگاه خطوط انتقال نفت گفت: خطوط انتقال نفت و گاز شاهرگ اصلی در زنجیره تأمین انرژی کشور است و تا پایان امسال حدود هزار کیلومتر به طول خطوط لوله انتقال افزوده خواهد شد.

«خطوط انتقال نفت و گاز»، شاهرگ‌ اصلی تأمین انرژی کشور

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به اهمیت و جایگاه خطوط انتقال نفت گفت: خطوط انتقال نفت و گاز شاهرگ اصلی در زنجیره تأمین انرژی کشور است و تا پایان امسال حدود هزار کیلومتر به طول خطوط لوله انتقال افزوده خواهد شد.
به گزارش شانا به‌نقل از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، محمدصادق عظیمی‌فر در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل پشین و مدیرعامل جدید شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران که برگزار شد، با قدردانی از مجاهدت‌های کارکنان صنعت انتقال نفت تصریح کرد: این صنعت به‌مثابه شاهرگ اصلی در تأمین انرژی کشور است و نقش حلقه میانی و مهم در زنجیره تولید و توزیع نفت خام و فرآورده‌های نفتی کشور را به عهده دارد.
وی همچنین با قدردانی از زحمات ارسلان رحیمی، مدیرعامل پیشین شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران بیان کرد: آقای رحیمی توانسته در اجرای مأموریت خطیر انتقال ایمن و پایدار نفت و فرآورده سربلند باشد. وی انسانی وارسته و متخصص است و بی‌شک از ظرفیت‌های وی در دیگر بخش‌های صنعت پالایش و پخش استفاده خواهد شد.
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش با اشاره به اینکه مدیرعامل جدید برآمده از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت است، افزود: اولویت در انتصاب‌ها در دوره جدید، استفاده از ظرفیت‌های داخلی شرکت‌هاست. در شرکت خطوط لوله و مخابرات نیز به لطف خداوند این ظرفیت وجود دارد، بنابراین آقای احمدی‌پور با ارزیابی‌های انجام‌شده، انتخاب شد و با توجه به توانمندی‌های مدیرعامل جدید به‌ویژه عملیاتی‌بودنشان، می‌تواند به پایداری شرایط عملیات کمک کند.
عظیمی‌فر با بیان اینکه مجموعه پالایش و پخش نسبت به رفع چالش‌های شرکت‌های زیرمجموعه مضایقه نخواهد کرد، تأکید کرد: در دوره جدید انتظارمان این است که ارزیابی‌های کارشناسانه برای چالش‌های موجود با اولویت نگهداری دارایی‌ها، در وهله نخست، سرمایه انسانی و در گام بعدی، تأسیسات و تجهیزات انجام شود و به‌موازات آن برنامه‌های عملیاتی تدوین و با گروهی چابک عملیاتی شود.
وی در بخش دیگری از گفته‌های خود با اشاره به ناترازی انرژی در کشور گفت: شدت مصرف انرژی در کشور حدود ۲ تا ۲.۵ برابر میانگین جهانی است و متأسفانه باید اعلام کرد فشاری که از بخش مصرف به بخش تولید و انتقال وارد می‌شود، روزبه‌روز در حال افزایش است.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران بیان کرد: تا پایان امسال حدود هزار کیلومتر به طول خطوط لوله انتقال افزوده خواهد شد که با توجه به گستردگی کار، باید ملزومات متناسب با آن، از هم‌اکنون برنامه‌ریزی شود تا وقفه‌ای در فعالیت‌ها رخ ندهد.
عظیمی‌فر افزود: همچنین لازم است استفاده از فناوری‌های تازه برای افزایش بهره‌وری در اولویت مدیریت جدید شرکت قرار گیرد.
 توسعه و پیشرفت شرکت در گرو استفاده از نیروهای توانمند و متخصص است
علی احمدی‌پور، مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت نیز در این آیین گفت: شعار اصلی این شرکت استمرار و پایداری در انتقال ایمن مواد نفتی است و باید با تلاش‌های شبانه‌روزی، همه توانمان برای تحقق این شعار به‌ کار گرفته شود.
وی تصریح کرد: نقش صنعت انتقال نفت با توجه به ناترازی انرژی که در کشور وجود دارد، بسیار پررنگ‌تر و نمایان‌تر است و کوتاهی در هر بخشی از این صنعت، به ایجاد خسارات جبران‌ناپذیری منجر
 می‌شود.