تحصیل بیش از ۸۰ هزار دانشجوی عراقی در دانشگاه‌های ایران

رایزن فرهنگی عراق در ایران:

رایزن فرهنگی عراق در ایران از تحصیل بیش از ۸۰ هزار دانشجوی عراقی در دانشگاه‌های ایران خبرداد که ۹۵ درصد آنان با هزینه شخصی دانشگاه‌های خود را انتخاب کرده‌اند.

رایزن فرهنگی عراق در ایران از تحصیل بیش از ۸۰ هزار دانشجوی عراقی در دانشگاه‌های ایران خبرداد که ۹۵ درصد آنان با هزینه شخصی دانشگاه‌های خود را انتخاب کرده‌اند.
به گزارش وزارت علوم، یاسر عبدالزهرا الحجاج رایزن فرهنگی عراق در ایران در بازدید از دانشگاه حضرت معصومه (س) و دیدار با مسئولان این دانشگاه، بر اهمیت گسترش روابط استراتژیک ایران و عراق تأکید کرد و دانشگاه‌ها را محور اصلی این تعاملات دانست.
عبدالزهرا حجاج از دانشگاه حضرت معصومه (س) بازدید کرد و در نشستی با رئیس و مسئولان این دانشگاه به بررسی راه‌های تقویت همکاری‌های علمی و فرهنگی میان ایران و عراق پرداخت.
رایزن فرهنگی عراق در ایران در این نشست، ضمن اشاره به اهمیت روابط تاریخی و فرهنگی دو کشور، اظهار داشت: تعاملات علمی میان ایران و عراق نه‌تنها به تعمیق روابط دو ملت کمک می‌کند، بلکه نقشی کلیدی در توسعه پایدار هر دو کشور دارد.
عبدالزهرا الحجاج با تأکید بر اهمیت همکاری‌های استراتژیک ایران و عراق گفت: امروز مرزهای جغرافیایی دیگر مفهومی ندارند. همکاری‌های علمی و فرهنگی دو کشور باید به گونه‌ای باشد که ضمن حفظ منافع مشترک، آینده‌ای روشن‌تر برای هر دو ملت رقم بزند.
رایزن فرهنگی عراق در ادامه پیشنهاد داد: دانشگاه‌های ایرانی می‌توانند در حوزه‌های خاصی چون رسانه، هنر، علوم انسانی و فناوری‌های نوین، نقش پیشرو داشته باشند. این حوزه‌ها در شهر مقدس قم، به‌ویژه در دانشگاه‌های حضرت معصومه (س) و المصطفی، ظرفیت‌های بی‌نظیری برای همکاری دارند.
رایزن فرهنگی عراق با تجلیل از جایگاه علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) و ظرفیت‌های موجود در آن، گفت: این دانشگاه با بهره‌گیری از توان علمی بالا و نزدیکی فرهنگی به ملت عراق، می‌تواند نقش مهمی در جذب دانشجویان عراقی و ارائه آموزش‌های کیفی ایفا کند.
عبدالزهرا الحجاج همچنین بر اهمیت امضای تفاهم‌نامه‌های مشترک میان دانشگاه‌های ایران و عراق تأکید کرد و گفت:امضای بیش از
۱۰ تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه حضرت معصومه (س) و دانشگاه‌های عراقی که در کمتر دانشگاهی در ایران پیش آمده است، نشان از عزم پایدار دانشگاه حضرت معصومه (س) برای ایجاد تعاملات علمی با دانشگاه‌های عراق دارد.
وی افزود: این روند می‌تواند نقطه عطفی در تعاملات علمی باشد و این تفاهم‌نامه‌ها نه‌تنها به گسترش روابط علمی کمک می‌کنند، بلکه بستری برای برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت، سمینارهای مشترک و تعریف پروژه‌های علمی بزرگ فراهم می‌سازند.