دانشجویان دانشگاه تهران دارای رزومه فرهنگی می‌شوند

معاون فرهنگی دانشگاه:

معاون فرهنگی دانشگاه تهران از صدور رزومه فرهنگی برای تمامی دانشجویان این دانشگاه در سال تحصیلی جاری خبر داد.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران از صدور رزومه فرهنگی برای تمامی دانشجویان این دانشگاه در سال تحصیلی جاری خبر داد.
دکتر روح‌اله نصرتی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به تشریح مهمترین محورهای فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه تهران پرداخت و اظهار کرد: ما در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران طرح‌های جدیدی در حوزه فرهنگ و اجتماع پیش‌بینی کردیم که یکی از این برنامه‌ها تهیه «رزومه فرهنگی» دانشجویان است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در خصوص جزئیات رزومه فرهنگی برای این دانشجویان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه فعالیت‌های فرهنگی ماهیت داوطلبانه دارد؛ بنابراین دانشجویانی که در این فعالیت‌ها حضور داشته باشند، برای آنها رزومه فرهنگی صادر خواهیم کرد.
نصرتی اظهار کرد: برای اولین بار است که سابقه فعالیت فرهنگی و اجتماعی دانشجویی در قالب طرح رزومه فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران ثبت و ضبط می شود. در واقع با تایید معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه امکان استفاده از مزایای آن برای دانشجویان فعال فراهم می‌شود.
وی همچنین از برگزاری نمایشگاه بزرگ مهر در دانشگاه تهران خبر داد و افزود: یکی از برنامه‌های اصلی ما برگزاری نمایشگاه بزرگ مهر در آبان‌ماه است که این نمایشگاه با هدف معرفی ظرفیت‌های دانشگاه، کانون ها، تشکل ها، انجمن های علمی، امکانات و تسهیلات فرهنگی دانشگاه به دانشجویان جدید برگزار می‌شود.این استاد دانشگاه تهران گفت: در کنار این نمایشگاه، طرح‌های پایش سلامت، مشاوره و تندرستی به صورت گسترده برای نو دانشجویان  اجرا خواهد شد.