میز خبر

۰

واریز بیش از ۲۴۰۰ میلیارد ریال به خزانه دولت از محل فروش سوخت مرزی در کرمانشاه
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه گفت: فروش مرزی سوخت در این منطقه پارسال به بیشترین رقم خود نسبت به سال پیش از آن رسید و بیش از ۲۴۰۰ میلیارد ریال از محل فروش این فرآورده‌های نفتی به خزانه دولت واریز شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی،فریدون یاسمی افزود: فروش فرآورده‌های نفتی پارسال در مرزهای پرویزخان، خسروی، سومار و شیخ صله نسبت به سال ۹۷، صد در صد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه در نتیجه اقدام‌های مفید در این مرزها، بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال از محل فروش فرآورده‌های نفتی درآمد کسب شده است، تشریح کرد: این اقدام ضمن انتفاع مرزنشینان و رونق بازارچه‌های مرزی سهمی بسزا در کاهش قاچاق عرضه خارج از شبکه نیز داشته است.
 
انجام بیش از ۵۰۰۰ بازدید میدانی از مجاری عرضه سوخت منطقه چالوس
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه چالوس از انجام بیش از 5 هزار بازدید میدانی از مجاری عرضه سوخت مایع، سی‌ان‌جی و مصرف‌کنندگان عمده از آغاز اسفند ۹۸ تا پایان نوروز امسال در غرب استان مازندران خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی،تورج امانی گفت: این بازدیدها توسط گروهی از کارشناسان واحدهای مختلف منطقه از جمله بازرگانی، روابط عمومی، ایمنی، کنترل کیفیت، خدمات مهندسی و حراست به‌منظور مدیریت و نظارت بر سوخت‌رسانی و کنترل کیفیت و کمیت فرآورده‌ها انجام شد.
وی افزود: افزون بر بازدیدهای طرح نظارت نوروزی، تلاش شد از رعایت اصول بهداشتی در سطح جایگاه‌های غرب استان نیز به‌منظور مقابله با ویروس کرونا اطمینان شود.مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه چالوس به کنترل‌های کمّی و کیفی جایگاه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: کارشناسان واحد مهندسی فرآورده‌ها و خدمات مهندسی وضع تلمبه‌ها و نازل‌های جایگاه‌ها را نیز بررسی کردند.امانی گفت: در بخش صنعتی و کشاورزی، بازدیدها با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، شرکت گاز و اصناف مربوطه با هدف صرفه‌جویی در بخش سوخت حرارتی و سوق دادن این بخش‌ها به استفاده از گاز طبیعی و کنترل کیفیت فرآورده‌ها انجام می‌شود.وی از زحمات جایگاه‌داران و تلاشگران این عرصه، رانندگان نفتکش‌های جاده‌پیما و همچنین گروه‌های مشترک بازدید از مجاری عرضه و مصرف‌کنندگان عمده تشکر و قدردانی کرد.  
 
امسال طرح‌های ژئوفیزیکی اکتشاف رونق می‌یابد
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران به برنامه‌ریزی‌ها برای آغاز دو پروژه لرزه‌نگاری در درگز و دشت‌کوه و دو پروژه غیرلرزه‌ای در جازموریان و بستان‌آباد در سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: امسال، سال شکوفایی و رونق طرح‌های عملیات ژئوفیزیکی اکتشاف است.
به گزارش خبرنگار شانا، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران که با اعلام دو کشف مهم «ارم» و «نام‌آوران»، امضای دو قرارداد بزرگ لرزه‌نگاری پانیذ و باشت و امضای چند قرارداد کلان پژوهشی، در سال ۹۸ خوش درخشید، امسال نیز برای اجرای پروژه‌های ژئوفیزیکی (بخش لرزه‌نگاری و غیرلرزه‌ای) با تکیه بر توان پیمانکاران ایرانی، برنامه‌های گسترده‌ای دارد.
سیدصالح هندی در این زمینه گفت: سال ۹۹ دو قرارداد عملیات لرزه‌نگاری و غیرلرزه‌ای کلید می‌خورد. در بخش لرزه‌نگاری، عملیاتی در درگز (زرینه‌کوه - خراسان رضوی) خواهیم داشت که پیمانکار آن مشخص شده و پیش‌بینی می‌کنیم کار از خردادماه امسال آغاز شود، همچنین پروژه لرزه‌نگاری دشت‌کوه در مرحله تجهیز کارگاه قرار دارد.
وی به پروژه‌های عملیات غیرلرزه‌ای جازموریان (استان هرمزگان) و گرانی‌سنجی و مغناطیس‌سنجی بستان‌آباد (نزدیکی تبریز) نیز که امسال آغاز می‌شود اشاره کرد و افزود: در هر دو منطقه تاکنون فعالیت جدی اکتشافی نداشته‌ایم و با توجه به مجموع پروژه‌های لرزه‌نگاری و غیرلرزه‌ای در دست اقدام مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، پیش‌بینی می‌کنیم امسال سال رونق پروژه‌های ژئوفیزیکی اکتشاف باشد.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با اشاره به مناقصه‌های دیگری که در دستور کار اکتشاف قرار دارد، ابراز امیدواری کرد بخش قابل توجهی از پروژه‌های اکتشافی نیز در سال ۱۴۰۰ دنبال شود.
مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران که پارسال با اکتشاف‌های نفت و گاز و امضای قراردادهای لرزه‌نگاری پانیذ و باشت خبرساز بود، اواخر پارسال دو قرارداد اکتشافی دیگر مشتمل بر قرارداد عملیات غیرلرزه‌ای مکران - جازموریان واقع در استان هرمزگان و عملیات لرزه‌نگاری دوبعدی زرینه‌کوه واقع در استان خراسان رضوی را با پیمانکاران ایرانی امضا کرد. همچنین به‌منظور انجام مطالعات اکتشافی بر مبنای داده‌های لرزه‌نگاری سه‌بعدی برداشت‌شده در حوضه‌ رسوبی دزفول شمالی، این مدیریت قرارداد پروژه‌ای پردازشی را با مشارکت پیمانکار بین‌المللی منعقد کرد که در دست اجراست. اجرای عملیات گرانی‌سنجی و مغناطیس‌سنجی دشت آبادان در استان خوزستان و گرانی‌سنجی و مغناطیس‌سنجی کپه‌داغ شرقی در استان خراسان رضوی از دیگر پروژه‌های اکتشاف است که در سال ۹۸ با پیشرفت‌های قابل قبولی همراه بود.